recenze

Weihnachtsmannspiel

Weihnachtsmannspiel

Troufám si říci, že tato hra má nejdelší jednoslovný název ze všech, které jsou k dispozici na tomto webu. Němčina je opravdu brutální jazyk.
I když úvod nemá nic společného se samotnou hrou, nemohl jsem si odpustit poznámku k poněkud roztáhlejšímu názvu. Na základě své skromné znalosti němčiny jsem se pokusil o překlad, jenž zní jako: Hra vánočního muže. A ono jo.

V roli německého/amerického Santa Clause pobíháte jako šílení už od prvního prosince po jakési vesničce a roznášíte dárky do příslušných domů. A že je to asi nějaká hodně zazobaná vesnice zjistíte záhy. Těch dárků, co se jim sype z létajících saní na ulici je fakt požehnaně. Vy pak musíte co nejrychleji sbírat (rychle proto, že dost mrzne a jak začnou přituhovat k zemi, nemáte šanci je zvednout) a podle barev roznášet na příslušné adresy (barva obalu je barva domu a barva stuhy odpovídá dveřím). Naštěstí sáně pořad sypou další, takže těch pár…desítek zmrzlých vlastně nevadí. Za každý dárek inkasujete body a za některé (náhodné) pak i drahocenné vteřiny. Říkám to proto, že času je zatraceně málo a pokud nemáte štěstí, tak se vůbec nemusíte dočkat štědrého dne. Občas padá i nějaký ten bodový bonus, který se sice hodí, ale ten čas…

Po grafické i hudební stránce si hra rozhodně ostudu nedělá. Co je opravdu nepříjemné je rychlost mrznutí. V podstatě nemáte šanci z jedné várky sebrat více jak dva dárky a to pouze v tom případě, že jejich cílové doby se nachází v těsné blízkosti dopadu. Tenhle „nedostatek" však rozhodně neznamená, že by hra nebyla zábavná a hratelná.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

K | 10.09.04 v 19:14

Perfektna grafika a dobra hra


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce