recenze

Vest Trials: Approaching Dawn

Vest Trials: Approaching Dawn

Na první pohled jednoduchá hopsačka, na ty další pořádná výzva, která prověří vaši trpělivost. Skákejte přes nespočet pastí, překážek a nečekaných překvapení, která vás určitě v první řadě budou stát život, později i pocuchané nervy. Rozhodně se nejedná o snadný kousek.
Čím to, že u této hry budete (nejdříve v duchu, po půl hodině v témže levelu, ne-li místě, i nahlas) nadávat? Ona totiž jedna chybka hatí vše a nutno podotknout, že si na tom autor dal docela záležet.

Ve hře budete ponejvíce skákat. Malý klučina, kterého ovládáte, de facto nic jiného pořádně ani neumí. V každém levelu si musíte projít náročnou cestou až k cíli, přičemž jednotlivá kola jsou členěna na menší úseky. To ovšem situaci nikterak neulehčuje a dosažení checkpointu lze vždy považovat za úspěch.
Hra totiž vyniká především svou celkovou obtížností. Ostny, láva, mizející plošinky na každém kroku znamenají permanentní nebezpečí a mnohdy hodně rychlou smrt, neboť jedna chyba, jeden špatný skok znamená smrt a návrat na začátek aktuálního úseku. Několikeré opakování určité části není výjimkou, a když k tomu přičtete fakt, že po úspěšném zdolání pasti v následující vteřině zemřete znova, protože skutečně nečekáte, že následující plošinka okamžitě zmizí, dostaví se i pocit frustrace.

Takže pevné nervy. I když je hra obtížná, za vyzkoušení rozhodně stojí a každý pokořený level si vaše ego vychutná. Poměrně komicky na mě působil fakt danou úroveň opakovat ve snaze překonat dosažený čas. Pokaždé jsem byl rád, že jsem se vůbec dohrabal ke konci, natož abych se do toho pouštěl ještě jednou… :n).



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Vest Trials: Approaching Dawn Vest Trials: Approaching Dawn Vest Trials: Approaching Dawn

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce