recenze

Underball

Underball

Další, tentokrát dokonce Rumunský soutěžící soutěže Four Elements, pravidelně pořádané populárním zahraničním serverem Gamedev.net. Je všeobecně známo, že blbinky, kde se vyskytuje kulatý nesmysl, patří k nejnávykovějším. A dnes se to jen potvrzuje.
Tak za prvé, Underball svým způsobem patří do oné úzké skupiny her, jejichž námět je až stupidně prostý, ale ulítává na nich celý svět. Stejně jako jim stačí Underballu a jeho hráčům ke štěstí jen tři věci - gravitace, balónek a doprava ubíhající obrazovka ohraničená dvěma stěnami. Ano, tušíte správně, když se jich ona magická koule, kterou v rámci zákonů gravitace ovládáte, dotkne, je konec... Úplný a definitivní konec. :-)

Suma sumárum jde o sotva megabajt velkou blbinku, která je ovšem mnohem a mnohem nebezpečnější, než se na první pohled tváří. Nestyďte se, nebudete pravděpodobně první ani poslední, kdo kvůli pár kilobajtům zatáhl školu nebo nepřišel do práce...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

black | 15.01.07 v 15:14

ne a ne a nejedeto nějaká zasratá chyba!!!!

Martina | 08.01.07 v 20:25

mne to nejde... :(

Detailista | 07.01.07 v 13:29

Velké písmeno se píše u vlastních podstatných jmen. "Rumunský" je přídavné jméno, proto se píše s malým r, čili "hra od rumunského soutěžícího", ale "hra pochází z Rumunska".


galerie

Underball Underball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce