recenze

Umbrella Adventure - The Castle of Cake

Umbrella Adventure - The Castle of Cake

Ztratila se spousta koláčů. A protože napéci nové by trvalo dlouho, rozhodne se hlavní hrdina najít co se dá v hluboké a nebezpečné džungli. Spousta skákání a občasný boj proti divoké přírodě budou četné aspekty na vaší cestě. Vzhůru do toho lijáku a tmy. Samozřejmě s deštníkem.
Po absolvování úvodního příběhu vám už nestojí v cestě nic, co by vás mělo odradit. Tedy alespoň na první pohled.

Hned na začátku by bylo dobré všimnout si dvou věcí. Není úplně na škodu si trochu pohrát s nastavením a snížit například kvalitu detailů ve hře, nebo zvýšit rychlost enginu. Zrychlení u mě osobně bylo tímto zákrokem poznatelné a intro, které nejde přeskočit, vám nevysaje poslední zbytky trpělivosti. V samotné hře pak ovládáte něco na způsob kocoura podobného Myšpulínovi ze Čtyřlístku. Ten musí při postupu skrze jednotlivé lokace sbírat ztracené koláče, ale také překonávat různé propasti ladným skokem, skákat z provazu na provaz a boj s hmyzem z přírody. K většině akcí upotřebí svůj deštník, s kterým se každou chvíli naučí něco nového. Také zkuste otevřít velké kytky, neboť v nich může být ukryto něco užitečného.

Upřímně jsem úplně nepochopil, k čemu jsou ty pečené dobroty potřeba. Jdete stále dál a dál, spousta z nich nelze jen tak snadno získat, ale nic vás v postupu nebrzdí. Grafika černobílá a temná nezpůsobuje, že byste něco přehlédli (kromě tajných chodeb). A tak se tento titul může stát chvilkovou náhradou pro ty, které již nebaví Mario a jemu podobní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Jarda | 16.11.09 v 09:54

velmi pekne dilko - grafika je spicozni


galerie

Umbrella Adventure - The Castle of Cake Umbrella Adventure - The Castle of Cake Umbrella Adventure - The Castle of Cake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce