recenze

Ultra FlexBall 2000

Ultra FlexBall 2000

Znáte arkanoid? Hloupá otázka, určitě ano. Ultra FlexBall 2000 však představuje jeho vylepšený kousek. No, použití slůvka „vylepšený“ je asi málo. Troufám si říci, že jde o jeden z nejlepších arkanoidů. ;)
Nejlepší arkanoid může mít mnoho podob, ale Ultra FlexBall 2000 toto označení vystihuje nejlépe. Jde totiž o revoluční kousek se šesti módy, ve kterých se pořádně zapotíte. ;)

Určitě si říkáte, díky čemu je ten UF 2000 jeden z nejlepších, ale odpověď je jednoduchá, i když trochu delší. V ostatních arkanoidech jde jen o jedno, být na místě, kam dopadá kulička. UF 2000 je vylepšen tím, že při hře mizí hrací plocha a odkrývá jí jen kulička, což hru dělá mnohem těžší. Občas to dokáže udělat pořádný zmatek, ale nic s čím bychom si neporadili :). Jak už jsem psal, hra má šest módů. Liší se od sebe plochou, kterou sestřelujete. (jak jinak :))

Tato plocha samozřejmě něco symbolizuje (např. hrnek kávy ;). To bych nepovažoval za nic výjimečného, ale výjimečností jsou zde určitě barvy. Nenapadá mě přesný přívlastek, jak bych je popsal, ale to bude asi tím, že jsou zde opravdu povedené. Dalším plusem jsou zvukové efekty, melodie při hře není tak dobrá, ale efekty při sestřelování hrací plochy jsou perfektní. Za poslední plus bych označil funkce navíc. Tím myslím padající bedny, které vylepšují váš „podstavec“, na který dopadá kulička. Po sebrání některých beden se zvětší, ale někdy se na něm vytvoří malá děla, jimiž sestřelujete objekty na hrací ploše.

Hra se opravdu povedla. Podle názvu výrobce se dá usoudit, že na ní dělal asi jen jeden člověk, ale ztěží se tomu dá uvěřit. Doufám, že vyjde pokračování, neboť UF 2000 je skvělou hrou pro odreagování. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

bože | 22.08.05 v 13:50

mě to nejde nainstalovat

Petr | 03.02.04 v 15:50

Arkanoid byl už na Didaktiku super Hra. A toje
už pěkně dlouho.Čau všichni.

Hanes | 26.05.03 v 14:28

Nejlepší arkanoid!

| 20.12.02 v 15:08

To je SUPEEEEEEEEEEER

marky | 18.12.02 v 15:28

pokud se nepletu, tak pinball je hra, při které se snažíte udržet míče pomocí DVOU CHAPADEL ve hře a tohle je ARKANOID. mej te se hezky


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce