recenze

Uchuusen

Uchuusen

Uchuusen je malá raketka, která se protlouká dvaceti úrovněmi plných nástrah. Jakýkoli dotyk se zdejším okolím znamená výbuch vesmírného korábu, a tak se budete muset hluboce koncentrovat na jednotlivá kola. Ty jsou samozřejmě stále těžší a těžší.
Máte-li pevnou ruku a nervy, můžete se stát pilotem tohoto létajícího objektu.

Létající talíř s raketkami po svých bocích nemá sice žádné zdůvodnění, ale to nám nakonec může být jedno. Ovládat toto vznášedílko je hlavní náplní a hlavní problém celé hry. Levou a pravou šipkou musíte manévrovat tak, abyste se nejenom dokázali vyhnout okolním stěnám a ostnatým koulím, ale také se vám musí podařit sebrat všechny žluté kuličky. Jedině tak se totiž otevře průchod do další úrovně. Není náhoda, že spousta žlutých teček je umístěna v, řečeno kulantně, dosti nepřijemných pozicích a lokacích ve hře. Sebemenší přemrštěný nálet, přílet a pohyb vás může stát život a vy se tak pokoušíte o pokoření levelu znova. Naštěstí máte neomezený počet životů, takže smíte zkoušet kolo stále znova a znova a znova…

Určitě se nejedná o snadnou hříčku, ale když se ale trochu sžijete s ovládáním, užijete si určité napětí při prolétávání skrze všechno to nebezpečí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

datel19 | 27.04.11 v 19:50

Létající talíř s raketkami po svých bocích nemá sice žádné zdůvodnění, ale to nám nakonec může být jedno

jedno nám to není, Nimmo.


galerie

Uchuusen Uchuusen Uchuusen

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce