recenze

TwoDase

TwoDase

Věříte, že se vám může zdát sen z budoucnosti? Přesně to se stalo panu Sněhulákovi v této hře. Zdálo se mu, že jeho země Dase bude zatopena. Ještě se mu jakýsi hlas snaží říct, jak by to mohl vyřešit, ale to už se probouzí…
Den poté se okamžitě pustí do stavby voru a brzy potom je celá země zatopena. Tady začíná vaše dobrodružství. Nedopusťte, aby byla tato krásná země zaplavena a pomozte panu Sněhulákovi toto odvrátit!

Váš úkolem bude stejný, jako ve hře předcházející této, CoreDase: musíte skákat po určitých políčkách a skočit na ně pouze jednou, protože poté byste se propadli. Samozřejmě toto neplatí o všech, protože hra je dosti vymakaná, takže jsou zde i speciální pole, kterých se nesmíte dotknout vůbec, nebo některá prasknou až na třetí dopad, či jsou k dispozici i pohyblivá pole, která vás převezou jinam. Na ty můžete skákat kolikrát chcete, jen pozor, aby vám neujela pod nohama. Autoři připravili celkem 25 levelů, takže se máte na co těšit.

Krásné intro, pěkně zpracovaná grafika, vkusná hudba a perfektní hratelnost díky postupně se stupňující obtížnosti. Rozhodně se nebudete nudit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

TwoDase TwoDase TwoDase TwoDase TwoDase