recenze

Turtix

Turtix

Povedená hopsačka s želvákem, který musí osvobodit všechny přátelské bytosti ze spárů nepřátelských želváků. Pomůžete mu? Tak vzhůru do akce.
Turtix je naprosto kouzelná skákačkoidní sharewarová hra z dílny profesionálů z Alawar Games, což je tým známý například hrami ze série Magic Ball nebo Snowy...

V Turtix ovládáte sympatického želváka s batohem na zádech, který bloudí herními světy stylizovanými např. mezi indiány, do Asie, na severní pól a do podobných končin. Každý herní svět je rozdělen na řadu levelů a v každém z nich budete osvobozovat své přátele uvězněné a hlídané nepřátelskými želváky. Nejprve bude nutné oddělat nepřátelského želváka tím, že na něj skočíte, čímž ho omráčíte a pak ho skopnete ze scény. No a pak už jen stačí skočit na klec, v níž jsou uvězneny přátelské bytosti a tím je dostanete na svobodu. Čím vyšší level, tím více nepřátel k zabití, přátel k osvobození a navíc jsou vyšší levely i rozlehlejší a tudíž bude někdy nutné hledat, kde jsou vlastně všechny potřebné potvůrky poschovávány. K vašemu štěstí vám v pravém rohu bude cestu usnadňovat kompas ukazující jakým směrem se vydat.

Příroda a herní svět je naprosto perfektní a tak vám hra brzy přirostě k srdci a ačkoliv je hra asi určena především dětem, i starší hráči se u ní mohou slušně odreagovat. Grafika se autorům povedla, hudební i zvukový doprovod taktéž. A tak mi nezbývá, než Turtix doporučit všem hráčům, kteří nefandí krvavým 3D střílečkám a místo toho si rádi zavzpomínají na staré dobré plošinovky. Turtix je zábavný, návykový a povedený. Stahujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Monča | 06.12.07 v 13:26

dá se něke koupit tato hra??

galestro | 05.07.07 v 23:50

nevíte někdo zda se dá u nás koupit plná hra????? díky za info na e-mail

Marian | 19.06.07 v 19:36

Neřeš to, zaregistruj se znovu (třeba pod novým jménem - a hlavně si ho zapamatuj! :-)), naše databáze si to v pohodě přerovná... :-)

Hana Fojtíková | 19.06.07 v 17:36

Jsem již jednou zaregistrovaná a nemohu si vzpomět na přihlašovací jméno. Můžete mně poradit jak na to?

bohda | 19.06.07 v 17:15

je škoda,že je to jen demo

bohda | 09.06.07 v 07:29

perfekt hra,takové mám ráda


galerie

Turtix Turtix Turtix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce