recenze

Trio: The Great Settlement

Trio: The Great Settlement

A máme tady skutečnou oddechovku, která kombinuje roztomilost a napětí. Zahrajte si s malými orbitky, kteří se probudily po mnoha letech k životu a nyní hledají nový domov. Vydělávejte peníze a budujte jim kouzelné městečko. Určitě dokážete najít domov pro každého.
Orbitky usnuly v jeskyních a navíc ještě každý v uzavřené dřevěné krabici. Potřebují se dostat ven pomocí složitého mechanismu elektromagnetismu. Proto se snažte umístit vždy stejné barvy k sobě. Nevadí, že nebudou zrovna přesně tři nad sebou nebo vedle sebe, stačí, když budou poblíž, aby se jejich elektrický potenciál spojil. Vyšlehne blesk a orbitky osvobodí. Důležité je tímto způsobem rozbít bednu s penězi, za něž nakoupíte domečky. Levely jsou vždycky po dvou hrách. A průměrně si zpočátku vyděláte tak pět set zlatých. Do každého domku můžete umístit dva orbitky, které si vyberete. Postupně se levely stávají mnohem náročnější, objevují se překážky, které vám dokáží vaše úsilí pěkně zkomplikovat, ale o to je to zábavnější a napínavější.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Trio: The Great Settlement Trio: The Great Settlement Trio: The Great Settlement Trio: The Great Settlement Trio: The Great Settlement

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce