recenze

Trilby: The Art of Theft

Trilby: The Art of Theft

Umění zlodějny. Tak i takto by šel částečně přeložit název dnešního kousku. Ne, že bychom vás chtěli navádět k nelegální činnosti, ovšem dnes tu máme titul, kde se bez nějakého toho nelegálního úkolu neobejdete. A to vše s Trilbym v hlavní roli.
Možná se někteří z vás ptají, kdo to vlastně je ten Trilby? Odpověď je velmi jednoduchá. Možná si vzpomínáte na tituly jako 5 Days A Stranger a pak následnou další várkou titulů od mistra Bena "Yahtzee" Crosshawa. Právě dnešní Trilby: The Art of Theft je další z řad titulů s tímto hrdinou v hlavní roli, jen od adventur se postupně přešlo k arkádám a zatímco v takovém 5 Days A Stranger šlo spíše než o zlodějnu, dostat se z tajuplného domu živý a zdravý, dnes se můžeme s klidným svědomím zaměřit na činnost, kterou jsme zde již mnohokrát nakousli. V každé úrovni budete muset splnit danou kvótu. Ta spočívá vždy jak v získání potřebného množství předmětů, tak i například v uhlídání alarmů a podobných věcí. Čím tišeji si budete počínat, tím lépe pro vás. Prakticky o tom totiž bude celá gameska. Rozhodně tedy doporučujeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Rayman | 30.08.08 v 16:45

Ty čísla na papírkách musíš sečíst. tak se dostaneš do laborek tam je tužší.
Já se sekl v 7 heistu v budově tisku (spisy získám ale pak mě zastavi ten I.... a dveře jsou locked) nevíte někdo jak se přes to dostat???

Nuklearni-okurka | 08.12.07 v 18:59

Pod tím monitoram máš Z a X. Mačkej tu klávesu která svítí co nejrychleji. Já se zasekl o dva levely později, to je taky hnus.

Ladroll | 07.12.07 v 15:36

Byla by ještě lepší kdybych se nesekl v ty neznámy budově. Nevim jak se dostat / vyhnout se mučícímu křeslu

Nuklearni-okurka | 07.12.07 v 15:25

Náhodou jsem se o ní včera dozvěděl, nemůžu nic než doporučit! Akorát by mohlo být víc vylepšení. A moc stereotypní mi to nepřipadá.


galerie

Trilby: The Art of Theft Trilby: The Art of Theft Trilby: The Art of Theft

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce