recenze

Trent Turtle 1 & 2 pack

Trent Turtle 1 & 2 pack

Dvě hry v jednom zazipovaném souboru? To není vůbec špatný nápad. Čekají na vás dobrodružství jednoho malého želváka, který se snaží dokázat, že není nezbytně nutné být zmutovaný, velký, svalnatý a ovládat stará bojová umění, aby s ním byla zábava. Ale zas tak jednoduché to nebude.
Ať už si zvolíte první nebo druhou možnost, princip hry se ani v nejmenším nezmění a rozdíly jsou de facto v podobě nepřátel.

Své skotačení provádíte z důvodu unesení želvích miminek vědcem, o jehož zdravém rozumu se už dlouhá léta polemizuje, nebo máte v plánu ztrestat tlupu nevychovaných pásovců. Ještě předtím si zvolíte jeden z pěti krunýřů. Není to výběr jednoduchý, neboť každá barva má jinou vlastnost. S modrým můžete létat, s jiným zase máte nesmrtelnost či se vám na zádech objeví střelná zbraň. Během překonávání nástrah a likvidace nepřátel si své schránky smíte měnit za jiné, pokud je ovšem umíte najít. To, jaký typ právě nesete na svých bedrech také ovlivňuje možnost míst, na která se dostanete.

Hra není náročná a i celkově působí dětským dojmem. Je to prostě záležitost pro zábavu a relaxaci. A pokud vám nevadí, že želvička sem tam skočí na nějaké jiné zvířátko, které v okamžiku zmizí, je vhodná i pro děti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

frodopipin

frodopipin | 20.02.16 v 07:35

Zajímavé, ale po 5 minutách mě přestalo bavit

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 09.02.15 v 15:37

krunýře by se hodily


galerie

Trent Turtle 1 & 2 pack Trent Turtle 1 & 2 pack Trent Turtle 1 & 2 pack