recenze

Treasures of the Lost Cave

Treasures of the Lost Cave

Také si někdy říkáte, jaké to asi je v džungli, když jste odkázaní sami na sebe? Náš hlavní hrdina je vybaven pouze batůžkem, jenž slouží jako doplněk a hlavně rychlýma nohama, jež ho mohou zachránit od katastrofy. Všichni víme, co všechno se zde může stát.
Třebaže hra neoplývá úžasnou grafikou a připomíná nám to staré videohry, které jsme mnozí měli možnost zažít, pak to nic nemění na faktu, že je tahle arkáda velmi hravá a člověka baví tím, že ji může neustále poznávat hlouběji. Hlavního hrdinu ovládáte šipkami a skákat můžete klávesou Ctrl. Nic víc nebudete potřebovat. Sbírejte po cestě všechno, co máte k dispozici. Budou to nejrůznější hromádky zlata, ovoce, které vám doplní zdraví, popřípadě peníze. Musíte se však vyhnout hlavním nepřátelům, což jsou zvířátka. Především hadi stočení do klubíčka, škorpioni, jež neustále rázují sem a tam, a v jeskyních již obligátní netopýři. Dostanete se i pod vodu, kde čekejte medúzy a jinou havěť typickou pro tyto končiny. Zkrátka nic pro našeho hlavního hrdinu není problém a pokud jej něco nepokouše nebo nepoštípe, nemá si jak ublížit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

frodopipin

frodopipin | 26.02.16 v 10:39

super grafika


galerie

Treasures of the Lost Cave Treasures of the Lost Cave Treasures of the Lost Cave Treasures of the Lost Cave Treasures of the Lost Cave

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce