recenze

Treasure Adventure Game

Treasure Adventure Game

Nikdy jsem o Treasure Adventure Game neslyšel, nikdy jsem o této hře nic nečetl, a tak jsem se dočkal obrovského překvapení. Jestli chcete zažít ještě silnější dobrodružství, než má Indiana Jones, tak si tuto libovku prostě musíte zahrát.
Hlavní hrdina, tedy vy, je malý klouček, který se do hry dostává v momentě, kdy se mu ve snu nebo vzpomínkách vrací útržky z minulosti a ze ztráty někoho blízkého. Další moment už je přítomnost, hák místo jedné ruky a naprosto úžasná jízda.
Vaším hlavním cílem je dopátrat se, co se vlastně během osudné výpravy stalo. To znamená procestovat mnoho ostrovů, různá města a hlavně zkoumat nespočet dungeonů. Styl hry je hopsačka, kde občas musíte přemýšlet a sbírat věci, nebo si je kupovat, jako v pořádné adventuře. Cestou také narazíte na velký počet NPC postav, které vám naservírují i pěkné zápletky. A teď to nejlepší, hra by vám měla vydržet takových 7–8 hodin čistého času, pokud nepojedete podle návodu. Vše je zpestřeno nákupem a získáváním užitečných předmětů a papouškem, který vás doprovází skoro od začátku hraní. Grafika je skvělá kombinace retro a dnešní doby, plus skvělé audio. Tahle hra se okamžitě stává mým oblíbencem a můžu jedině doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 19.07.17 v 07:31

Perfektní hra.

Sůvička

Sůvička | 04.12.16 v 17:57

Dobrá hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 28.08.16 v 09:03

námořník

phanka

phanka | 19.04.15 v 16:56

nevypadá špatně asi vyzkouším

Gargamelík | 22.07.13 v 15:36

Kde najdu prosím návod?


galerie

Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game Treasure Adventure Game