recenze

Tomato Blaster

Tomato Blaster

V roli sympatického rajčátka musíte posbírat všechny mince a najít domeček. Cestou narazíte na spoustu hádanek, a také na spoustu dalších a dosti záludných překážek. Jistě také není na škodu zmínit se o velmi slušném editoru úrovní!
V této logické hříčce máte prostý úkol, posbírat všechny mince v úrovni a vstoupit do domečku. Aby to však nebylo tak jednoduché, nesmíte cestou narazit na lávovou překážku, ubrala by vám totiž život. V Tomato Blaster je však více překážek. Na některých místech je například šipka, která vám určuje směr cesty. Tam můžete, zpět už ale ne. Za každou minci dostáváte body, a pokud projdete několik misí a nasbíráte hodně bodů, můžete se zapsat do score tabulky. K poslechu vám zde hraje několik melodií. Grafika je celkem podprůměrná.

Variabilita

A jsme u toho! Právě díky variabilitě je hra tak zábavná! Tomato Blaster obsahuje pět různých prostředí, kde se mise odehrávají. Každá lokace má nejen jinou grafiku, ale i styl hádanek!

Bonus

Je to tak, v této hře je i jeden skvělý bonus. Je jím bezchybný editor misí! Mezi další vychytávky se určitě řadí i volba obtížnosti a příběh. Celkově vzato se jedná o zábavnou hru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Bussy_2k_men | 31.12.01 v 11:56

SUPEER! Chci jenom rict, ze se mi novy dlouhy popisky libej.. ale delsi je nedelejte, bylo by to divny.. a ty odstavce a nadpisy.. myslim, ze je to super napad, ale aby se to neprehanelo.. kdyz jich bude 2-4 tak si myslim ze je to ok, ne? Tak se mejte! A preju vsechno nejlpeis do novyho roku!


galerie