recenze

Tom the Elf Trainee

Tom the Elf Trainee

Jste malý Elf, máte rád Santu, a tak se mu rozhodnete pomoct. Sesbíráte všechny dárečky? To se ještě uvidí – je před vámi totiž pořádný kus cesty! Tak pojďte, svět smyšlených dětských postaviček čeká, až do něj vstoupíte!
Santa Claus to rozhodně nemá jednoduché. Je na všechny děti sám a na některé se tím pádem nedostane (rodiče potom svým ratolestem vtloukají do hlav něco v tom smyslu, že zlobily). Co takhle mu pomoct? To vůbec není špatný nápad! A můžete jej zrealizovat rovnou hned - stačí, když si stáhnete dnes recenzovanou hříčku, jejíž hrdina Tom je právě Santovým pomocníkem.

Tomovým úkolem je nasbírat v každém levelu 9 balíčků. Lehké? V textové podobě možná, ve skutečnosti se však budete muset setsakramentsky snažit, abyste dosáhli pomyslného vrcholu, což v tomto případě znamená dohrání všech misí. Úkol vám bude komplikovat zdařilý design lokací, který nepočítá s nepřáteli, zato vás často zásobuje krkolomnými překážkami, které by běžný smrtelník neměl nejmenší šanci zdolat. Elfí chlapec však umí létat, což se mu při pohybu levely náramně hodí. Další z jeho schopností vám zase umožní střílet. Vzhledem k postupně rostoucím řadám nepřátel (klasický motivační prvek – ze začátku nepotkáte jediného, potom o sebe budou zakopávat) to jistě oceníte... Spolu s počtem nepřátel (alespoň v mém případě tomu tak bylo) roste požitek ze hry. Úvodní minuty možná nikoho neohromí, postupem času se však hra pochlapí a ukáže se v lepším světle.

Audiovizuální stránka na tom už bohužel tak dobře není. Audio složka je chudá, grafika je naopak roztomilá – nízké rozlišení a nedostatek detailů však zapříčiňují, že se i ona musí octnout v tabulce mínusů. Celkově je i přesto Tom the Elf Trainee vcelku povedená hra, která možná nebude bavit dokonale, ale zato pořádně dlouho!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Tom the Elf Trainee Tom the Elf Trainee Tom the Elf Trainee