recenze

Tom & Jerry Game

Tom & Jerry Game

Tom & Jerry. To jsou dvě veledůležité postavičky každého mladého človíčka. Nevím jak vy, ale já dokázal prosedět hodiny u televize, jen abych se dozvěděl, jestli myšku kočka opravdu chytí. V této hře to záleží jen na vás!
Dost jsem se podivil, když jsem zjistil, že na FreeGame.cz ještě nemáme žádnou hru s tématikou Toma & Jerryho. Pamatuji si tyto dvě postavičky velmi dobře, avšak jen ze seriálů a kazet. Což takhle zahrát si hru? Nejlépe freeware? Tak pojďme na to..

Tato gameska je hrozně jednoduchá. Ovládá se úplně banálně, šipkami nahoru a dolů. Těmi ovládáte kočku, která na obrazovce reaguje tím, že se buď přesune do horní části, či naopak do dolní. Obrazovka se neustále pohybuje s vámi, respektive vaši rychlost ovládat nemůžete. Honíte myšku a musíte se přitom vyhnout všem nástrahám. Skříně, židle, pohovky, hydranty. To by bylo ještě dobré! Jenže sem tam se vám do cesty postaví obrovský zlý pes. A tomu se v té rychlosti vyhnout, to je umění. Jak jsem psal, že stále běžíte stejnou rychlostí, asi se ptáte, jak tedy Jerryho dohonit? Na scéně se válí několik plechovek kočičího žrádla. Když se vám ho podaří čapnout a sníst, tak se automaticky přiblížíte k myšákovi a dostanete nějaké ty bodíky k celkovému skóre navíc.

Co se stane, když narazíte? Přes jednoduché zpracování mě docela překvapilo, že každý druh srážky je graficky jinak vyveden, takže kocour bude koulit očima, „osvěžen“ vodou z hydrantu a podobně. Myš si stoupne ke kraji a škodolibě se vám posmívá. Ale nebojte, máte celkem víc než dost životů, respektive počtu opakování. Pokud se vám podaří Jerryho chytit, věřte tomu, že se vám opět velmi rychle uteče. Nehledě na to, že na vás ještě nechá spadnout žehlící prkno ze dveří. Po klasickém Tomově výkřiku následuje úroveň další, těžší. Jestli máte rádi tyto dva hrdiny, pokud se nudíte v prací, či ve škole, pokud se chcete pobavit jednoduchou a docela zábavnou hrou, neváhejte. Nečekejte však originalitu a něco výjimečného.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Moni | 01.02.05 v 15:54

Snad to bude super, chystám se stahovat....


galerie