recenze

The Shima Bros

The Shima Bros

Pomoci někomu v nouzi nemusí být vždy snadné a doprovázené vděkem. Jen se zeptejte kupříkladu Kouzelné babičky, zlaté rybky nebo Dědečka Hříbečka. Inu, doba se mění a my s ní. I přesto pojďte v roli čtyř výlupků společnosti zachránit lidský osud.
Na vzdáleném ostrově žili čtyři sourozenci. Jednoho dne za nimi, i když nechtěně, zavítal cizinec v balónu. Kluci se přestali povalovat na pláži a sázet kokosové palmy a nešťastníkovi slíbili, že ztracené části jeho stroje ve čtyřech kolech najdou.

Zjednodušeně jde o to, proskákat se až na konec, kde čeká odměna ve formě hořáku nebo pytle s pískem. Sem tam jste nuceni svou jednoduchou, přesto potřebnou, zbraní sejmout kraba, hada nebo jinou ostrovní zvěřinu. Úspěch je založen na kooperaci postav a dosáhnete ho jedině tehdy, pokud všichni dojdou k cíli alespoň živí a včas. Znamená to, že v jistý momentech přepnete třeba na „modrého“ člena skupiny, který smí osvobodit z jinak bezvýchodné situace „žlutého“člena. Po vzájemném vymanění, ve stylu ten umí rozmlátit to a ten zas tohle, zbývá jen přeskočit propast s každým sólo. Překonávat tutéž nástrahu napočtvrté působí, hlavně při nezdarech, které nejsou ojedinělé, frustraci a agresi.

Grafika vypadá sice dětsky, ale obtížnost tomu až tak neodpovídá. Možná mé hráčské schopnosti dosahují úrovně dítěte prvního stupně základní školy. Titul však příznivce žánru nezarmoutí, ale ani nepřekvapí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

AAA | 28.01.07 v 09:43

A


galerie

The Shima Bros The Shima Bros The Shima Bros

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce