recenze

The Santa Mission

The Santa Mission

Prázdniny nám už skončily a my se musíme smířit s tím, že nám na dveře brzy zaklepe paní zima. Děti sáňkují, dospělí jsou nervózní z nesjízdných silnic a americký fantom vánoc s názvem Santa Claus chodí od domu k domu a rozdává dárky. A právě jemu budete muset v téhle hře pomoct.
I když u nás není Santa tolik populární a preferujeme svého Ježíška, všichni jsme o něm jistě slyšeli. Navíc o něm jistě víme z mnoha pohádek a filmů. Je to takový tlouštík nosící dárky pod stromeček. Pod rouškou tmy se vkrade do vašeho domu komínem a jakmile dokončí svou prací pádí o dům dál.

Takže tohle bude i váš úkol. Ale dárky nemáte naloženy na svých sobích saních, ale jsou roztroušené po mapě. Najednou můžete nést pouze jeden dárek. Jakmile jej umístíte do komína, získáte jednu z magických schopností. Jaká to bude, to záleží pouze na barvě dárku, který jste pod stromeček dali. A na co že vám vlastně ony magické schopnosti budou? Inu po mapě chodí nepříjemní zajíčci, kteří vám váš úkol, jímž děláte radost všem dětem, chtějí překazit. Takže vaši moc použijete na jejich likvidaci. Ale nemusíte se obávat toho, že dokud neumístíte nějaký dárek do tepla domova, budete naprosto bezbranní. Můžete na tyto ušatce skočit a tím je zlikvidovat.

Nejedná se o žádnou velkou inovaci ani o bůhvíjaký grafický skvost, ale vcelku za to je to hopsačka, které má pěkné provedení. Navíc je zde obsažen i editor map.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 23.02.15 v 06:51

mám pocit že se poslední dobou santové moc množí


galerie

The Santa Mission The Santa Mission