recenze

The Hanrahan Game: Final Mix

The Hanrahan Game: Final Mix

Dobrých akčních skákaček není nikdy dost. Při dlouhých a studených nocích, které nás v nejbližších měsících čekají, vás jistě zahřeje hraní právě té dnešní. Spousta zábavy pro každého úplně zdarma!
Dobré arkády, jež jsou kvalitně zpracované a zábavné, mají na našem serveru své pevné místo. Z rozsáhlého archivu Freegame.cz stojí za připomenutí kupříkladu Bernard & Hank nebo Noitu Love and the Army of Grinning Darns. Věřím, že i dnešní gameska se zapíše do paměti mnoha našim čtenářům.

Příběh je jasný. Jako obyčejný človíček se musíte postavit zlotřilému Mr. Patersonovi, který unesl vaši ženu. Vaším úkolem je tak dostat se do jeho chráněného doupěte, zneškodnit onoho nebezpečného pacholka a získat milovanou osůbku zpět. Na dějovou složku hry je kladený velký důraz, příběh je posouván dál mnoha dialogy. Jinak se tato gameska hraje jako klasická akční plošinovka se spoustou zajímavých nepřátel, z nichž za zmínku stojí hlavně ninjové a piráti. Vedla meče můžete k útoku používat také shurikeny, bomby a jiné zbraně. Plusem je taktéž délka a možnost si pro odreagování zadovádět třeba jen samostatně s některým bossem. Grafické zpracování je skvělé, dovolím si tvrdit že kreslené lokace jsou špičkou žánru. Ani zvuky a hudba nedělají ostudu. The Hanrahan Game je vynikajícím kouskem, jenž rozhodně pobaví všechny správné pařany. Neváhejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

The Hanrahan Game: Final Mix The Hanrahan Game: Final Mix The Hanrahan Game: Final Mix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce