recenze

Teleportower

Teleportower

Vydejte se na fascinující dobrodružství a pátrejte po ohnivých kamenech nesmírné hodnoty. Využívejte své lsti a pomocí teleportu zaujměte novou pozici ve světě překážek a nástrah. Nebojme se uplatnit své vrozené atletické vlohy a možná dosáhneme toužebného pokladu.
Arkádka nás možná překvapí svými důmyslnými překážkami, které musíme zdolat. Nejde zde ani o grafické zpracování, ale hlavně o náš vlastní důvtip, jenž musíme v průběhu hry uplatnit. Snažíme se využít svou schopnost teleportovat se z jednoho místa na jiné.

Stačí jen stisknout jedinou klávesu a rázem se objevíme na opačném konci vymezeného prostoru. Ovšem změna polohy není nikterak náhodná, ale daná podle přesně daných pravidel, díky nim se nakonec dostaneme k ohnivému kameni.

Možná nejprve pohlédneme na hru s mírnou nedůvěrou, jelikož neprobíhá klasicky na celou obrazovku, ale vyklápí se v menším okně. Avšak zanedlouho se přesvědčíme, že i na malém prostoru se dějí zajímavé věci.
Hratelnost je výborná, jistě nás zaujmou poměrně široké pohybové možnosti, jež průzkumník provádí. Umí se totiž po výskoku vyškrábat na příslušný kvádr a dostat se do netušených oblastí.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Yveta Cáková | 25.04.23 v 15:55

Jste frustrovaní a uvažujete o prodeji svých drahocenných cenností za naléhavé finance? Už se nebojte! S Půjčkou 24/7 platíte své účty a plníte své potřeby a přitom vlastníte své cennosti. Získejte od nás rychlou půjčku pomocí e-mailu: YVETACAKOVA@GMAIL.COM. Nabízíme okamžitou půjčku až 30 milionů Kč s výhodami, jako je okamžité vyplacení, minimální úrokové sazby, flexibilní možnosti splácení, 24x7 zákaznická podpora a další. Napište nám ještě dnes na email: YVETACAKOVA@GMAIL.COM Nebo WhatsApp: +420 602881346.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.09.16 v 19:25

pěkné zpracování


galerie

Teleportower Teleportower Teleportower

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce