recenze

Ta-Ta Mahatta

Ta-Ta Mahatta

Vlastní poněkud podivný název, slušivé technické zpracování a hratelnost, kterou by jiní mohli jen tiše závidět. Řeč je o titulu Ta-Ta Mahauta. Arkádě, která v mnoha ohledech příjemně překvapí.
Naše dnešní hra s poněkud podivným názvem Ta-Ta Mahatta nabízí hráči příjemnou 3D grafiku, několik originálních nápadů (a originalita se v dnešní době cení v herním průmyslu opravdu hodně), spousty zajímavých levelů a především hratelnost, která minimálně na několik desítek minut člověka pobaví. Tak pojďme směle na to!

V Ta-Ta Mahatta budete tahat za nitky jakéhosi panďuláka (bližší informace o tomto tvorovi zjištěny nebyly :-)), s nímž musíte procházet jednotlivými světy. Každý svět nabízí celkem šestici levelů, což už představuje poměrně zajímavou dávku hratelnosti. Všechno ale pochopitelně není tak jednoduché. Vaše putování se logicky neobejde bez překážek, kterými jsou nejčastěji podivní tvorové či všudypřítomná děla (jejich střely musíte odrážet pomocí vašeho štítu).

Technické zpracování je vcelku povedené; grafika je kompletně oblečena do slušivého 3D kabátku, hudební kulisa pak taktéž v žádném případě neurazí. Ta-Ta Mahatta se tak ve výsledku stává dobře hratelným titulem, který určitě na nějakou dobu pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 12.02.15 v 09:17

Panďuláček prochází světem, bude se líbit dospělým i dětem :)

kaca | 22.12.08 v 09:46

ahoj, neví někdo co se má udělat v 1. kole světa ice?

Vojta | 13.05.06 v 13:23

Jak to mam stahnout...

Triple T | 08.05.06 v 20:08

kamila: Jestli myslis "smradlavou houbu", tak ta znicit nejde, musi se obejit. Jinak navod i popisy nepratel by mely byt k nalezeni na oficialni homesajte.

kamila | 05.05.06 v 15:30

Ahoj,nevím,jak se zničí ten hříbek v jedné z komor.


galerie

Ta-Ta Mahatta Ta-Ta Mahatta Ta-Ta Mahatta Ta-Ta Mahatta