recenze

Syobon Action

Syobon Action

Výzva pro opravdové pašáky! Dnešní kousek patří k nejtěžším hrám, jaké jsem kdy hrál. A jistě nebudu sám. Značně frustrující, zákeřná a stresující gameska, kterou dokáží pokořit jen ti nejotrlejší. Co dodat? Snad jen, že vychází z konceptu Maria!
Pozorní čtenáři našeho serveru možná před necelým rokem zaznamenali nenápadnou gamesu I Wanna Be The Guy, která dala zabrat i těm nejlepším hardcore hráčům. Z tohoto kousku si možná vzali příklad autoři Syobon Action. Ta navazuje na vysokou náročnost a přidává populární Mario styl, leč v trochu nečekaném balení.

Hlavním hrdinou je totiž jakási bílá kočka, proskakující instalatérskými exteriéry. Ty jsou „jen“ vylepšeny o spoustu nečekaných záludností, které poznáte už po pár vteřinách. V místě, kde s Mariem vždy skáčete přes překážku, se najednou vyrojí cihla. A vás čeká smutný pád a nový začátek…Takovýchto frustrujících skopičin nám připravili autoři skutečně fůru. Posuďte sami, zda to psychicky zvládnete, a vrhněte se do hraní. Čekají vás čtyři levely, zábavy pokus – omyl v nepříliš graficky vnadném zpracování…Pokoříte je?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:55

mário juchů


galerie

Syobon Action Syobon Action Syobon Action

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce