recenze

Synchro

Synchro

Originální, zábavná, skvěle vypadající. Tak přesně tato slova sedí na zbrusu novou hopsačku Synchro, která svým osobitým zpracováním zaujme nejednoho hráče. Jedná se totiž o opravdu povedený kousek, který byste neměli v žádném případě minout!
Synchro, jak zní název této nejnovější skákačky od nadějného autora Auraleie, je po dlouhé době opravdu originálním titulem, kterému po hratelnostní stránce nechybí takřka nic. Má výtečnou a hlavně osobitou grafiku, pyšní se originálním nápadem a především pak mimořádně dlouhou hratelností. Synchro je zkrátka několika slovy absolutní bomba, po jejímž stažení vás čeká mnoho příjemných chvil!

Tak, úvodní charakteristiku bychom měli za sebou, a teď k tomu, o co tu vlastně jde. Ocitáte se v kůže jakési podivně vypadající postavičky, se kterou budete mít za úkol proskákat se jedním z mnoha nabízených prostředí až na úplný konec. A když říkám proskákat, tak tím mám na mysli, že se váš svěřenec téměř nezastaví: cesta k závěrečnému bodu je totiž plná nejrůznějších plošinek, po kterých musíte jednoduše skákat. Opravdoví fajnšmekři pak mohou využít i možnosti několika nabízených komb, jejichž použití by vám mělo do krve přejít co nevidět…

Jak už jsem uvedl na začátku, technické zpracování je perfektní. Grafika nepostrádá svůj osobitý styl, který na hráče útočí velice moderní formou s desítkami zářivých barev. Vypíchnout musím i hudbu, která je jednoduše geniální. Pokud máte dostatečně silné nervy (místy jsou zde k nezaplacení), jednoduše není co řešit!

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

78 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Triple T | 05.01.06 v 16:07

Jina hudba by mi nevadila, pokud by byla stejne kvalitni. Tahle hra je evidentne napsana pro "hopsavou" hudbu, navic pri pouziti uspornych formatu si autor nemuze nejak zvlast vybirat.
Do hudebnich zanru opravdu moc nevidim, protoze nejsem zadny velky posluchac.
A rad bych rovnou upozornil, ze hudbu ze Synchra ani nic podobneho bezne neposloucham a tady ji obhajuju predevsim (jak uz jsem rekl) kvuli skvelemu zakomponovani do hry.

nikdo | 05.01.06 v 15:38

to Triple T
neřikám že ta hra neni dobrá! je vynikajcí ale mohli tam dát jinou hudbu třeba jungle nebo dna ale to ty asi neznáš co??

Triple T | 04.01.06 v 16:48

to nikdo (porad ten samy?)
Mam takovy dojem, ze se pouze snazis se do me navazet. Ja ti to neberu, ale uprimne pak vypadas tak trochu jako idiot, cili ne zrovna ten typ cloveka, se kterym se rad pru. Takze to zkratim a uz na tve bezduche prispevky (pokud v nich nahodou neobjevim neco noveho) nebudu odpovidat:
Ten citat je skutecne ode me (i kdyz ne doslova). Teplous nejsem. Zadne buzicke skupiny afaik neznam (a nestydim se za to). Nejsem ani diskous. Na chytreho si zpravidla nehraju.
Nechodim tady hadat se se zakomplexovanyma anonymama, jako jsi ty, ale hrat dobre hry. Howgh.

nikdo | 04.01.06 v 16:37

to Triple T
Hm tak to teda pozor podle mě diskouš seš a teplouš taky!
"Tahle hra je hodnesexy a ma cool muziku(jaktoze ji nevidim v kladech." a tohle psal kdo? co já mám takovej dojem že ty teploši. Já znám ty buzícký skupiny od slyšení ani nevim jak se to píše narozdíl od tebe diskouši. Jo a eště něco nehraj si na chytrího když nejseš DEBILE. lol

Triple T | 04.01.06 v 15:55

to nikdo
Znas Karmu a O-Zone a rikas, ze tak trapnou muziku, jako je v Synchro, jsi jeste neslysel? Hudbu ze Synchra bych s vyse jmenovanymi srackami nesrovnaval, protoze oproti nim ji nejsou cizi pojmy jako napad nebo styl. Navic ma i jisty "hracsky" feel (to je dane uz pouzitim formatu IT, XM a S3M) a hlavne vyborne sedi do hry a jeji nalady (libilo se mi hlavne pouziti v podzimnim levelu).
Za diskouse ani teplouska (at uz prihrateho, nebo jakehokoli jineho) se v zadnem pripade nepovazuji.

nikdo | 31.12.05 v 16:59

to Triple T a Ladislav Nosákovec
Hudba že je super to ste asi pěkný diskoušové tak trapnou muziku sem eště neslyšel!! lol poslocháte karmu a ouzouny co teplouškové přihřátý??

Triple T | 27.12.05 v 13:08

Skace se klavesou Z/Y, mas to v readme. ;)

kachna | 26.12.05 v 18:14

Hejjjjj čím se skáče? :(

Ladislav Nosákovec | 26.12.05 v 11:31

Hudba je vazne super, bohuzel policko pro klady je prilis male ;o)

Triple T | 26.12.05 v 11:10

Tahle hra je hodne sexy a ma cool muziku (jaktoze ji nevidim v kladech?).


galerie

Synchro Synchro Synchro