recenze

Sweet Legend

Sweet Legend

Osud celé mravenčí kolonie závisí na cukru a mravenci, který ho má sehnat. Přežití vaší rozvětvené mravenčí rodiny je ve vašich rukou! No ták, berte to trochu vážně, tady jde o důležitou a velice zábavnou věc, která určitě stojí za zapaření!
Mravenci. Poslední stvoření, ve kterém bych se chtěl znovuzrodit a teď za něj musím hrát. Doufám, že to neznamená, že příští život strávím v kůži tohoto hmyzu…Eh, to jsem odbočil, plnou parou zpátky k recenzi!

Příběh byl lehce nastíněn v perexu, teď si na něj pořádně posvítíme. Mravenčí kolonie už spoustu dní žije, nebo spíše živoří ze stále se ztenčujících zásob. Pro záchranu vysílá královna poslední šanci, jak přežít – samozřejmě vás. Typický hollywoodský příběh, což ale vůbec nevadí, protože je brán s nadhledem, stejně jako celá dnešní hospačka. V kůži mravence, dali se to tak vůbec říct, se vypravujete cestou přes dům, zahradu a další lokace, abyste nakonec nenašli G.E.C.K.

(Tuhle Falloutí narážku, jsem si prostě nemohl odpustit), ale krabici cukru, která vám a vaším soudruhům mravencům zajistí poklidný zbytek života. Cestou musíte překonávat spoustu překážek, a mezitím sbírat jídlo, které vám dává bodíky do vašeho skóre. S prvním zabitým bossem se naučíte střílet červené koule (firebally?), které vám značně usnadní cestu. Občas narazíte i na podivné koule, po jejichž sebrání se dostáváte do minihry, ve které máte za úkol plácačkou na mouchy zabít, co možná nejvíce kusů hmyzu ve stanoveném časovém limitu.

Grafika hry je kompletně ve 2D, což rozhodně nijak nevadí, přesto není grafika nijak skvělá. Nenaštve, ale asi nepotěší. Hudba je na tom o mnoho lépe, můžete se proto těšit na chytlavé melodie. Celkově mám ze Sweet Legend velice dobrý pocit. Škoda jen, že hra vcelku rychle omrzí.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

74 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Sweet Legend Sweet Legend Sweet Legend Sweet Legend

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce