recenze

Super Stickman Escape

Super Stickman Escape

V průběhu října jsme vydali celkem povedenou hopsačku Stickaman Escape. Podle názvu byste asi řekli, že tohle bude její pokračování. A měli byste pravdu. Je tu druhý díl arkády s dobře zpracovaným postupným vylepšováním hrdiny, za kterého hrajete.
Helix Games Inc. tvoří hry malé a nenáročné. Přesto jde vesměs o hry kvalitní. Z jejich laboratoří zde totiž máme takové kousky jako Jumper, Hold Off Red, Dim nebo třeba předchozí díl dnešního titulu: Stickman Escape. Všechno jsou to hry jednoduché, s primitivním zpracováním, ale autoři z Helix Games Inc. očividně kladou důraz na hratelnost svých her, nikoli na jejcih mimořádné zpracování.

Stickman je jednoduchý "drátěný" model panáčka, jehož schopnosti jako výskok, proměna v kuličku nebo třeba kladení bomb je třeba nejdříve postupným sbíráním bonusů získat. Dále je potom musíte sbíráním dalších bonusů rozšiřovat a vylepšovat, abyste skákali výše a dále apod.

Právě tyto prvky dělají ze Super Stickman Escape hru, která se liší od ostatních a která alespoň trochu vystupuje z nekonečné řady jí podobných.

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

69 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

Super Stickman Escape Super Stickman Escape Super Stickman Escape