recenze

Super Snake

Super Snake

Je tu další předělávka klasického hada. Tentokrát není ovšem osvěžená žádnou speciální novinkou. Autor prostě vytvořil hada "tak jak ho známe všichni". To ovšem nic nemění na tom, že je to hra pěkná ne-li lepší, než co se v současnosti vyskytuje na mobilních telefonech.
Hada známe téměř všichni. Úkol je tedy jasný - přesto ho pro jistotu zopakuji. Cílem ve hře Super Snake je doslova "vyžrat" všechna poházená jablíčka v každé úrovni. Při polknutí dalšího jablka dochází k prodloužení hada, a tak se po chvíli hraní musíte vyhýbat nejen zdi, ale také svému tělu. Po vyžrání všech jablíček se vám otevře cesta do další úrovně a na vás je se do cíle trefit :).

Graficky je na tom hra výtečně. Všude jsou nejrůznější animace objektů. Jablíčka se točí a interface poblikává. Do rytmu vyžírání vám také hraje slušná akční hudba a nejlepší na všem je, že s vámi sám had komunikuje prostřednictvím "hustých" výkřiků, mezi které například patří "mňam", "johó, neztloustnu po tom?", "trocha jabka neuškodí". Tyto hlášky mi vyloudili zasloužený úsměv na tváři. Tuto hru řadím mezi hezké a především mezi kvalitní tituly už tolikrát známého a okoukaného hada.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Super Snake Super Snake Super Snake

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce