recenze

Super Orbulite World

Super Orbulite World

Tato veselá hopsačkoidní hra od autora jménem Josh Forde, vám nabídne 6 levelů, 3 bossy, vysokou hratelnost, amatérsky jednoduchou grafiku, rpg prvky postav a dobrou zábavu jako za starých dobrých osmibitových časů. Chcete-li se třeba právě nyní pobavit, zaskákejte si s hlavním hrdinou této hry - Orbulitem a zbavte se všech nepřátel tím, že jim skočíte na hlavu...
Super Orbulite World je povedená dvourozměrná skákačková hra s jednoduchou grafikou a s hlavním hrdinou jménem Orbulit připomínajícím kouli s očima. Je to hra, která je plná zábavy a v některých ohledech se dosti podobá starému dobrému Super Mario Bros, ačkoliv grafika připomene spíše starého dobrého českého Buřtíka od Albisoftu, systém hry pak skákačku 7th Heaven od téhož českého týmu.
Hra zaujme svými RPG prvky, tedy tím, že postavám se počítají jakési úrovně, které se jim snižují (např. stupně energie nepřítele po střetu s vámi) nebo zvyšují (třeba vám, po vítězném střetu s nepřítelem). Hra obsahuje 6 levelů a nabízí také 3 herní bossy. Jednotlivá herní prostředí jsou odlišná, což jistě potěší.
Máte-li rádi jednoduché hopsačky s pár druhy nepřátel a hlavně s hromadou plošinek, po nichž je nutné přeskakovat nebezpečná území, jistě vás potěší i hra Super Orbulite World.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 17:08

hopsačkoidní to je tedy výraz ale vystihu je to hru

PavelH

PavelH | 28.10.16 v 01:15

Super hra.

Great game | 13.10.14 v 04:05

Great game imo. I would highly recommend it!


galerie

Super Orbulite World Super Orbulite World Super Orbulite World Super Orbulite World