recenze

Super Mario PC Fun 2

Super Mario PC Fun 2

Ať již patříte mezi příznivce legendárních Super Mario postaviček nebo ne (jako já), nenechte si ujít tuhle výtečnou kolekci a mix všech žánrů, ve kterých se kdy Mario, Luigi a hromada jiných objevili. Je to totiž vážně dobrý.
Super Mario PC Fun 2 není klasickou hrou. Jde totiž o celý set her z nejrůznějších žánrů, ve kterém figurují postavy série Super Mario. V hlavní roli se tedy představí Mario, Luigi, Toad, Peach a Yoshi, v roli jejich nepřátel se setkáte třeba s Koopou, Rexem, Goombou nebo Bowserem.

Hra vás v úvodu umístí na zelenou plochu, doprostřed Mariosvěta. V roli samotného Maria se budete potulovat v tomto prostředí nabitém různými hříčkami. Pokud například potkáte Luigiho na motokáře, můžete si u něj zajet nějaký ten závod v roli libovolné postavy a na jednom z několika okruhů. U krokodýla stojícího v bráně si zase zahrajete "fotbalovou" hru, ve které bude vaším úkolem zaběhnout do branky, aniž by se vás dotkl byť jediný z nepřátel.

Podobných miniher na vás čeká hromada: typické hopsačky, rozsáhlé RPG, závody, kvíz, skok daleký a ještě něco navíc, co si už ani nepamatuji. Krásné je na Super Mario PC Fun 2 to, že zachovává prapůvodní grafiku a jednoduché zpracování vůbec. Je to prostě paráda a způsob, jakým jsou všechny minihry propojeny do jediného celku je skutečně parádně vymyšlený...

stáhnout hru
Yipp

autor
/ Yipp

Skóre

78 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Adéla | 06.09.06 v 14:18

CHCII HRU MAIO


galerie

Super Mario PC Fun 2 Super Mario PC Fun 2 Super Mario PC Fun 2 Super Mario PC Fun 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce