recenze

Super Mario Land DeLuxe

Super Mario Land DeLuxe

A už je tady zase. Kdo? No přece ten malý kníratý opravář původem z Japonska! Pro ty, kdož ještě nechápou, nazvu našeho dnešního hrdinu Mariem. A jsme doma. Pěkná, doslova v klasickém stylu dělaná „Mariovka“ je to pravé pro dnešní den.
No vida, zase jeden z lepších remaků Maria. Je velmi podobný předloze, snad i kopíruje jednotlivé levely. Je to dobře? No, minimálně to svědčí o autorově schopnosti pozorovat a konat…

Zase budu trochu nosit dříví do lesa, ale když ono těch Mariů je stále více a více. Tyto remaky jsou zřejmě nejvděčnějším tématem na jedno brdo, nicméně díky bohu za ně, zvláště pak jsou-li kvalitní. Dnešní Super Mario Land De Luxe patří jistě k tomu lepšímu, co bylo na „Mario“ scéně za poslední léta vyprodukováno. Tvrdit, o čem Super Mario Land je, je natolik irelevantní, že už to snad více zbytečné být nemůže. Přejdu-li rovnou k hodnocení celkového vizuálního zpracování, musím konstatovat, že je dobré, přesně v duchu klasiky a že z něj čiší autorova snaha o maximální věrohodnost. Levely navazují plynně jeden na druhý, hratelnost je v pohodě (i když se mi pravda chvílemi hra zpomalovala) a zvukové pozadí taktéž ujde.

Další Mario do sbírky? No jasně, jak jinak. Stahujte, zahrajte si, bavte se a radujte se.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Marian | 14.07.06 v 11:29

U her typu Mario to není ani tak otázka síly počítače, spíše bude problém jinde (konfigurace PC, špatná instalace hry...opravdu nevím, může toho být mnoho)

Jan | 01.07.06 v 21:20

Mám na Vás jeden dotaz nefunguje mi ani jedno Mario Jak je to možné? Potřebuji nějaký program nebo na to mám silný počítač? prosím o rychlou odpověď


galerie

Super Mario Land DeLuxe Super Mario Land DeLuxe Super Mario Land DeLuxe Super Mario Land DeLuxe Super Mario Land DeLuxe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce