recenze

Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge

Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge

Tvůrci mariovek o sobě dali znovu vědět. Tentokrát má Mario těžký úkol - dostat se přes všechna nebezpečí až ke svému cíli. Na co se můžete těšit? Určitě nebudou chybět goomby, želvičky - kostlivci. Můžete přeskočit ohnivé goomby a mnoho dalšího. Kdo se bojí, nesmí do hradu a v téhle hopsačce to platí obzvláště. Mimo jiné se totiž Mario ocitne i v tajemném hradě.
První level začíná tradičně. V přírodě plné zeleně, travičky, hopsátek a také goomb. Goomby jsou zde velice populární, obzvláště v té ohnivé podobě. Ty jsou nebezpečné. Nedoporučuji skákat na jejich hlavinky - spálí vás. Dále vás určitě nepřekvapí želvičky kostlivci, které nelze zničit, pouze je můžete na krátkou chvilku uvést do sypkého stavu. V dalších levelech se setkáte s duchy, kteří jsou zhruba stejně nebezpeční jako ohnivé goomby, ovšem dají se zničit několika výstřely. A to už se dostáváme k Mariově obraně. K dispozici může mít například kladívka, která po svých nepřátelích metá, nebo plamenomet. A když není nic jiného po ruce, část nepřátel zničí i skokem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 22.02.15 v 08:43

Legendární a báječný mario znovu přichází a opět se v nebezpečných situacích nachází :)

lucas | 25.05.08 v 00:24

lucas oi


galerie

Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge Super Mario: Kamek the Magikoopa's Revenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce