recenze

Super Mario Forever

Super Mario Forever

Super Mario…Možná si říkáte:,,Už zase? Může být ve hře ještě něco nového?“ Odpověď je jednoduchá. V každé hře se najde něco jiného, něco zvláštního, čím vás hra zaujme. Mě tenhle Mario zaujal především svojí grafikou a tempem hry.
Super Mario Forever je rozdělen do tří světů, z nich si musíte jeden vybrat. Každý svět se skládá z několika částí, a vy je postupně procházíte. Na zdolání každého takového úseku máte časový limit, během kterého se musíte dostat do cíle a cestou nasbírat co největší počet bodů. Body získáváte za všechno možné, za rozbití zdi, zabití nějakého ,,tvora“ a na konci se zbylý čas taky převede do bodů. Během hry můžete ještě získat všelijaká vylepšení pro vašeho Maria. Jedno z nich je třeba to, že budete větší a víc vyskočíte. Nebezpečí na vás číhá téměř na každém rohu, můžete totiž třeba spadnout do díry v zemi. Po ztracení vašeho života nebo spadnutí do díry musíte opakovat celý úsek hry.

Hra vás zaujme především svojí grafikou a hratelností, ale veliké mínus je skákání. Jde o ovládání, protože se skáká shiftem a každý z nás zná nepopulární funkci ,,jedním prstem“.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Neddy | 03.01.09 v 10:29

Rád bych upozornil na celé stránky věnované této hře - http://mario.neddy.eu

jkggukb | 04.07.08 v 15:40

hgfvkuvvžrvkž

Andrea | 02.04.08 v 15:24

Nevím jak mám hru Mario rozjeti.Ráda bych si ji zahrála tak poraďte prosím.Dík


galerie

Super Mario Forever Super Mario Forever Super Mario Forever Super Mario Forever