recenze

Super Mario Castle Buster

Super Mario Castle Buster

Létající rybky hravě přeskočí, ze zelených želviček zůstane jen krunýř a z hnědých houbiček jen mastný flek. Nejznámější čistič vodovodního potrubí vám sice nevymění těsnění u kapajícího kohoutku, ale i tak je s ním spousta zábavy.
Tato hra není pro každého. I když nepochybuji o tom, že drtivá většina tohoto kníratého klučinu zná, začátečníkům bych tento titul nedoporučoval vzhledem k vysoké obtížnosti.

Ve hře ovládáte Maria, přičemž toto konstatování asi nikoho nepřekvapí. Stejně tak následující hopsání a zdolávání překážek se děje ve stylu stařičkých her s tímto hrdinou, s kterých jsem se setkal už na žlutých „kazetkách“ v tržnicích. Sbíráním mincí se můžete obohatit o další životy, o které následně přijdete skokem do propasti, nebo při nechtěném dotyku s nepřítelem. Ne snad, že bych vás podceňoval, ale hra je na můj vkus tak obtížná, že i zdolání prvního levelu mi zabralo několik minut a spoustu pozitivní energie. Na druhou stranu se dostaví takřka pocit nirvány, když konečně doskáčete až k cílovému praporku…

Při spuštění si všimnete reklamy. Nemusíte nikam klikat. Jen počkejte, dokud se hra nenačte v pravé části obrazovky. Další setkání s reklamou zažijete, když se vám spustí internetové okno při vypnutí hry . Pak už ale můžete klidně hrát a tito věci jsou jen otázkou zvyku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 08.02.17 v 18:02

mám ráda hry s máriem takže rozhodně stáhnu

jurcatko

jurcatko | 10.03.15 v 09:42

starý dobrý super mario


galerie

Super Mario Castle Buster Super Mario Castle Buster Super Mario Castle Buster

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce