recenze

Super Mario Bros: Winter Crimson Hours

Super Mario Bros: Winter Crimson Hours

Náš známý tvůrce mariovek, pan Hello, představuje svůj nový kousek. Tentokrát však opět plýtval svým skvělým talentem na krvavou střílečku, ačkoliv Maria hrají především děti. Nicméně v grafice opět exceluje. Ano, ano, s grafikou to opravdu umí, škoda jen, že nepoužívá cit.
Hra začíná velice slibně. Uvidíte prosté menu a do toho vám bude hrát zimní melodie. Jednoduchým proklikáním se dostanete na mapku odkud hurá do akce. Jen je škoda, že místo kulometu Mariovi nenechal pan Hello obvyklé zbraně. Mario má zřejmě působit drsně, což se opravdu povedlo. Chodí a střílí do všeho, co se jen trochu pohne. Jakmile se trefí, postavička se před vašima očima mění na krvavou kaši. Příště by pan Hello mohl ještě detailněji propracovat vnitřnosti, aby to působilo mnohem věrohodněji a děti, až to budou hrát, mohli studovat anatomii nebo si rozšiřovat své obzory, že? Násilí je ve světě dost, proč jím ještě kazit typicky dětské hry?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

dakar | 25.12.07 v 21:33

souhlasim i kdyz mi je teprv 8 let :D

Desiah | 25.12.07 v 17:41

Ti malí spratci už jsou stejně zkažení dost. Tak když už máme zfetované spratky, ochlastané spratky a hulící spratky, tak krvelační spratci našemu světu už vůbec uškodit nemůžou, už tak je stejěn zkažený tak, že s tím nic nenaděláme.


galerie

Super Mario Bros: Winter Crimson Hours Super Mario Bros: Winter Crimson Hours Super Mario Bros: Winter Crimson Hours Super Mario Bros: Winter Crimson Hours

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce