recenze

Super Mario Bros: Dark Days

Super Mario Bros: Dark Days

Říkáte si, co by se ještě mohlo vymyslet na Máriovi? Na té miloučké, bezbranné postavičce, která kolem sebe nanejvýš metá kuličkami? Světe div se, přichází super akční Mário, třímající v ruce lehký kulomet. Vše, co mu stojí v cestě rozstřílí na cimprcampr.
Tak, a je to tady. Mário dostal místo své něžné podoby akční frizúru a místo pěkné podívané pro děti se rýsuje krvák se vším všudy. Jako u mnoha případů, i zde začínáte na mapce, kterou putujete do dalších levelů. Mário má v ruce kulomet, možná i něco silnějšího, a může střílet na všechno, co kolem sebe vidí. Na ty bezbranné želvičky, rybičky a jiná stvoření. Umí rozstřílet zdi a také hýbat s bedýnkami, které je občas potřeba někam dotlačit. Mimoto je hra doplněna o těžkou heavymetalovou hudbu, takže se cítíte jako uprostřed bojiště a cosi uvnitř vás pohání dál. Ovšem, jakkoliv je tohle nový přístup k Máriovi, vytkla bych výrobcům zejména malé okno, v němž hrajete. Možná se vám bude občas hodit lupa. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Tony Vasquez | 14.06.19 v 02:57

Prečo nie ste unavení z chudoby, prečo sa váš partner teší zo života. Chceli by ste byť bohatí a slávni. Príďte a pripojte sa k dnešnému členovi bratstva. Akonáhle sa k nám pripojíte, kúpime vám jeden duplex v ktorejkoľvek krajine, v ktorej chcete zostať s novým autom a budete tiež dostávať $ 250,000 dolárov ročne. váš život. Chcete propagovať svoje podnikanie? Môžeme vám pomôcť tým, že vám do vášho podnikania prinesieme viac zákazníkov. Ste muzikant? chceli ste byť na vrchole sveta, ako LIL WAYNE, RICK ROSS, JAY Z, SEAN PAUL A LATE. MICHAEL JACKSON .. môžeme vás zbohatnúť ako títo muži. Ak potrebujete vstúpiť do bratstva, pošlite nám e-mail: (info.illuminatialtar666@gmail.com) môžete nás ľahko kontaktovať: +1 628 236 3086

WILLIAN | 27.03.09 v 21:51

um jogo muito irrado

jonathan | 12.06.08 v 16:31

oi sou jonathan!

pim | 18.05.08 v 05:59

hi fine


galerie

Super Mario Bros: Dark Days Super Mario Bros: Dark Days Super Mario Bros: Dark Days