recenze

Super Mario: Blue Twilight DX

Super Mario: Blue Twilight DX

Taky se vám zdá, že se v poslední dnech roztrhl pytel s italskými instalatéry? Nahromaděná kopa Máriovek by se dala přehazovat vidlemi. Někdy se ovšem vyplatí ty vidle vzít, kupu proházet a možná najdete podobný skvost, jakým je i dnešní hra.
Království Muchomůrek bylo zachráněno od zlého Krále Bowsera. Po dlouhé době měli místní obyvatelé opět možnost se pořádně vyspat a jelikož je i Mario člověkem, zamířil taky do postele dopřát si zasloužený odpočinek. Bohužel pro něj, musel Mario svůj odpočinek odložit – obří netopýr popadl princeznu a unesl ji do svého sídla. Netřeba dodávat, že Mario neotálel a vydal se za ní.

Krásná pohádka, nechme teď ale příběh stranou a podívejme se, jak se vlastně nový Mario hraje. Inu, věru dobře. Původní koncept hry byl do puntíku zachován. V každé v bezpočtu úrovni na vás čeká spousta překážek, ať už se jedná o nepřátele či přírodní nástrahy, které musíte překonat a zdárně se dostat k cíli. Mario je sice trochu obtloustlý. To mu ovšem nebrání v tom, aby neskákal jako klokan. Ovládá dokonce i pár kousků jako dvojitý skok, či skok o zeď a lá Matrix. Ne vše se dá ovšem přeskočit, a tak když potkáte nepřítele bránicí vám v průchodu, není nic jednoduššího než ho zadupat do země. Někdy se může ovšem stát nepředvídatelná věc, a vy dojdete k újmě. Naštěstí, občas najdete hříbek, který vám část zdraví doplní.

Na první pohled vypadá Super Mario: Blue Twilight DX k zulíbání, a ani další pohledy vás nedonutí tento názor změnit. Zvuková stránka je taky vysoká, i když občas má i své slabší chvilky. Nemyslete si ovšem, že dnešní gameska je bezchybná. Největším neduhem hry je její pozdější stereotypnost a bohužel taky fakt, že nepřináší téměř nic nového. Přesto si tento Mario určitě zaslouží vaší pozornost. A pokud neumřeli, tak žijí šťastně až dodnes!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Mtails | 31.12.08 v 21:17

uz mam smazany levely

Já | 05.01.07 v 12:07

Pro zvětšení okna F4

Já | 05.01.07 v 12:07

Já mám Mario a nevím jak přejít z levelu 1 do levelu 2 a dál. Neví někdo? Díky

Andrea | 10.09.06 v 08:49

Ahoj mám stejný problém jako Kristina 27.5.2006 jen malé okýnko a nic víc a nejde to hrát protože to není vidět co s tím????

JÁ | 18.06.06 v 16:50

BLBOST!

Kristina | 27.05.06 v 07:48

mám windows xp a nejde mi mario spustit. Je tam jen to malé okýnko a nic víc.


galerie

Super Mario: Blue Twilight DX Super Mario: Blue Twilight DX Super Mario: Blue Twilight DX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce