recenze

Super Luigi World 2

Super Luigi World 2

Mario bez Maria, přesto se ale stále jedná o klasickou hopsačku, jen se změněným hlavním hrdinou. Je tento prvek dostatečným motivem k tomu, abychom se u hry bavili? Inu, posuďte sami.
Pokud jste nakoukli trochu níže pod článek, tak jste mohli zjistit, že tato hra není prvním výtvorem Matt Software. Mezi jeho díla patří závodní hry s Mariem v hlavní roli, které jste si mohli na našem webu zahrát pod názvem Mario Kart 1/2. Jak kvalitní je tato gamesa, zjistíte záhy.

Mario. Italský tlouštík s hustým knírem, který ze všeho nejraději sbírá peníze, skáče přes propasti či zašlapává malé želvičky. To vše většinou pod vašim vedením. Občas má po ruce i svého, téměř stejně vypadajícího pomocníka, kterého v této hře dostanete pod kontrolu. Abych pravdu řek, budete si připadat úplně stejně, jako kdybyste hráli s klasickým Máriem, jen místo červených montérek je budete mít v zeleném odstínu. A cože vlastně všechno na vás v této hře čeká? Sbírání peněz, přeskakování propastí a zašlapávání nepřátel… A to pořád dokola. Sem tam se dostanete i k nějakámu bonusu či životu, které budete více než potřebovat. Hra je v některých situacích vcelku obtížná a někdy i pořádně zabugovaná. Tím nechci říct, že bude zapotřebí repelent, ale hodně pevné nervy. Nejednou se mi stalo, že jsem z ničeho nic propadl zemí, a tak jsem si mohl celou úroveň projít znova.

Co se technického zpracování týče, jedná se o lehký průměr. Moc nepotěší, ale také neurazí. I když hudba je v některých momentech vlezlá až příliš. Závěrem by se snad slušelo říct, že dnes recenzovaná hra není vůbec špatná, jen existuje spousta lepších hopsaček, u kterých se pobavíte mnohem více.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 07.01.15 v 09:11

juuu Luigi to je druhej borec :)

Terush | 08.08.06 v 10:16

Doooooobrý

MatejicekK | 28.06.06 v 12:11

Krásně sem si zavzpomínal.Je to roztomilá hra, super,bezva a ta muzika je úchvatná. Díky.


galerie

Super Luigi World 2 Super Luigi World 2 Super Luigi World 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce