recenze

Super Luigi Dreams

Super Luigi Dreams

Luigi, věrný přítel Maria je opět zde a ve vynikajícím provedení. Zlý temný pán okupuje stále větší území, proto jeho obyvatelé vyhledají pomoc u Maria, ale spletou si ho s Luigim. Luigi však bere tohle těžké břemeno na sebe a vyráží vstříc dobrodružství.
Nebudu vůbec přehánět, když řeknu, že tahle verze příběhu o Luigim je jedna z nejzdařilejších. Dočkáte se perfektní grafiky, dobře promyšleného příběhu a napětí při plnění úkolů. Na začátku si vybere "pipe", tedy potrubí. Ocitnete se na mapě, odkud vyrážíte do levelů. Za nepřátelé vám budou sloužít goomby, život vám znepříjemní časované spínače. Tyhle spínače jsou trošku problém, jakmile je totiž sepnete, máte určitý časový limit, abyste se dostali z místa A do místa B. Jestliže se tak nestanete, kostky zmizí a vy spadnete do propasti :). Občas jsou kostky nešikovně poskládány, takže to vyžaduje chladnou hlavu, abyste se dostali tam, kam potřebujete. K hopsání vám poslouží vzdušné víry a konec levelu je označen hvězdičkou. Občas se vám zjeví obyvatel země, jež je ničena, a poradí, co a jak. Přece byste v tom nenechai Luigiho samotného.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Joachim | 12.07.07 v 14:15

Jo, no možná máte pravdu. To, že to nebaví mě neznamená, že to nebaví nikoho(už i podle počtu stažení)...

Margueritte | 12.07.07 v 12:01

Hry typu Mario jsou velice zdařilé, stále přicházejí s něčím novým a lepším. Není tedy důvod dávat nízká hodnocení. Je to svým způsobem i ocenění toho tvůrce. Pokud se ti nelíbí, nemusíš je hrát. Na Freegame je jistě spousta her, které uspokojí tvoje hráčské potřeby.

artman | 12.07.07 v 00:57

Jistě víš, že hodnocení je čistě subjektivní záležitosti. Kolegyni se hra líbila, tak proč hned tolik zlosti?

Jinak s tím, že to "nikoho nebaví" nesouhlasím, sám se můžeš přesvědčit, že jsou to právě tyto hry, které jsou nejúspěšnější, a proto jsou zde nejčastěji.

Pokud se ti hra/žánr nelíbí, samozřejmě to respektuji, ale měl by ses zamyslet nad významem slov "nikoho nebaví" a "tebe nebaví"...

Joachim | 12.07.07 v 00:24

proč každá hra, ve který se objeví luigi nebo mario má takové hodnocení? všechno je to stejně o ničem a na jedno "brdo"... nikoho už to nebaví, tak proč to tady vůbec je? Dnes jsem si stáhl opravdu naposledy hru na téma mario, je to pořád stejná ohraná nuda!


galerie

Super Luigi Dreams Super Luigi Dreams Super Luigi Dreams

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce