recenze

Super Haunted Insomnia Tower

Super Haunted Insomnia Tower

Skákejte jako o život v této sympatické arkádové gamesce. Jistě vás hned chytne svým zběsilým tempem a velmi pobaví. Vyzkoušejte, spousta plošinek a dalších zákeřností již čeká na roztomilého pidihrdinu.
Snad každý freewarový hráč s chutí vzpomíná na arkádovou pecku z dílny známého Free Lunch Designu nazvanou Icy Tower. Tato hra dodnes mnoho hráčů po celém světě nutí překonávat své rekordy. Navázat na princip skákání do vrcholu věže se pokusil vývojář Lassi Virtanen přezdívaný Lazrael a nabídl nám další titul, ve kterém jde o to, skákat co nejvýš po náhodně generovaných plošinkách a získávat tak body.


Avšak tento prostý princip se pokusil značně obohatit. Jak již vyplývá ze samotného názvu, cestu vaší drobné myšce, s níž skáčete po různých políčkách, budou křížit duchové, kteří si připravili mnoho nástrah, jimiž vám pouť ztíží. Ve věži tedy straší. Celý princip se tím znatelně oživuje a hra více upoutává. Není sice tak neodolatelná jako zmiňovaný Icy Tower, ale v prvních momentech rozhodně chytne a nepustí. Škoda jen slabší grafiky, jež hlavně díky prachbídnému rozlišení strhává výsledný dojem dolů. Naopak audio stránka hry je zajímavá a našince potěší. Ze SHITu (záměrný název autora :-) je tak celkově nadprůměrná gamesa, která hlavně zpočátku díky slušné hratelnosti baví. Později ale díky nižší technické propracovanosti kratochvíle upadá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Triple T | 07.03.07 v 20:15

No "uboha" snad ne, na prvni pohled je jasne, ze Lazrael je fanousek originalu a chtel si jenom zkusit udelat ho tak trochu po svem, bez vetsich ambici.
>Oficiální stránky to zřejmě nemá
Hodne blizko je jim http://lazrael.avalanchestudios.net/crap/

| 07.03.07 v 16:45

Sice bych mohl říct "Ubohá kopie Icy Toweru", ale je to jen kopie Icy Toweru. Celkem mě to chytlo, a protože poslední měsíc jsem do Icy Toweru úplně paf, tady jsem udělal skore 48256. Oficiální stránky to zřejmě nemá, takže nevím, jestli je to hodně.


galerie

Super Haunted Insomnia Tower Super Haunted Insomnia Tower Super Haunted Insomnia Tower