recenze

Supar Dupar Bouncy Guy

Supar Dupar Bouncy Guy

Hrávali jste ještě za dob dnes již dávno minulých Commander Keena? Pokud ano, rozhodně asi nikdy nezapomenete na pogo - takovou tu odpruženou hopsací tyčku. Tak právě na té si užívá hrdina dnešní hry po celou dobu.
Po nastartování samotné hry na vás jukne obrazovka, která je mixem mezi arkanoidem a každou jinou hopsačkou. Dole je totiž voda, na jejíž hladině pluje kláda a po celém zbytku obrazovky jsou rozmístěné plošinky, po kterých se lze dle libosti pohybovat. Na rozdíl od arkanoidu, kde ovládáte právě tuhle kládu, v Supar dupar Bouncy Guy je vaším úkolem řídit panáčka na pogu. Zmíněný kus dřeva se na hladině zcela samostatně pohybuje tak, abyste v případě potřeby dopadli na něj.

Cílem hry ale samozřejmě není hopsat po kládě, nýbrž posbírat všechny bonbóny, které jsou různě poházené po jednoobrazovkovém levelu. Ale pozor! Krom sladkostí se jistě setkáte i s minami a vězte, že to už nebude tak příjemné setkání... Nicméně tohle je jediné nebezpečí pouze v případě, že zvolíte nejjednodušší možnou variantu hry. Pokud se rozhodnete pro některou z obtížnějších, budete mít omezený i počet povolených odrazů ať už od plovoucí podpory dole nebo od libovolné z pevně umístěných plošinek.

Schválně si zkuste, nakolik jste dobří, a na kolik se vám povede zkrotit tuhle hopsající věcičku nazvanou pogo… A pokud se vám to nebude dařit, tak si zkuste doplnit URL i název.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Supar Dupar Bouncy Guy Supar Dupar Bouncy Guy Supar Dupar Bouncy Guy