recenze

Summerland

Summerland

Bude ještě někdy léto? To záleží na této partičce, jestli se jim podaří nashromáždit všechny diamanty a porazit zlého Kinclouda. Přeskákejte a proplavte cestu přes překážky a zničte všechny nepřátele.
Tato arkáda s lehkými logickými prvky je založena na spolupráci. Dvojice hrdinů – Gum a Fitz – se mohou pohybovat pouze ve svém prostředí a k postupu dále je potřeba skloubit počínání každého z nich. Gum se může pohybovat po souši, kde na něj čekají různé plošinky, mizející ostrůvky, ostny a nepřátelé. Co nepřeskočíte, to musíte zničit. Účelem je totiž sesbírat všechny diamanty v každém kole a právě ze zničených protivníků sesbíráte ten zbývající počet. Občas jsou i lehce ukryté, takže se pozorně dívejte.
Druhý z páru Fitz pluje pod vodou a v kooperaci s Gumem se i on dostane na místa, kde se vykytují diamanty. Přirozeně musí proplouvat přes nepřátelské ryby, vybuchující miny a úzké prostory. Vzájemná výpomoc je pak dána otevíráním dveří, respektive tak můžete sestřelit nějakého toho nepřítele.

Po nalezení všech diamantů stačí sebrat ten veliký hlavní a jde se dál. Jedna chybka znamená opakování levelu, ale naštěstí se již nastřádané diamanty neanulují, pouze ztratíte možnost získat achievement zlaté ulity, což osobně přežiju. Trochu vadí někdy až zdlouhavé plnění levelu a neviditelné plošinky, které se objeví až ve chvíli, kdy jakoby „skočíte do prázdna“. Hru to poněkud a zbytečně komplikuje, ale stále jde o povedený kousek o dvaceti úrovních.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

Petulinda

Petulinda | 29.11.17 v 13:34

Zajímavé

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.16 v 18:24

něco na způsob mária


galerie

Summerland Summerland Summerland Summerland Summerland

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce