recenze

SubTerra

SubTerra

SubTerra je netradiční hrou, která nabízí 400 logicky nabitých levelů. Patříte mezi nadšence do logických hlavolamů? Patříte mezi fanoušky slavného starého Boulder Dash anebo dokonce hry Supaplex? Pak je tato hra určená právě vám!
Když jsem usedal k této hříčce, nemohl jsem si už od prvního okamžiku nevšimnout jistou souvislost s hrou Supaplex či Boulder Dash, autoři z Crystal Shardu se ovšem netají tím, že by se neinspirovali - naopak nadšeně některé levely pojmenovali právě po svých předchůdcích.

O co ale ve hře jde? Především musíte v každé úrovni vysbírat všechny diamanty a potom utíkat do cíle. Samozřejmě při hraní narazíte na spousty nepřátel - mezi ně například patří i úplně tradiční kámen a nebo, věřte nebo ne, čas. Všechny úrovně jsou totiž patřičně hodnoceny skórem i podle toho, zda stihnete level dohrát do zbývajícího neúprosného času.

Jak jsem již zmínil na začátku - hra nabízí přes 400 nabitých levelů. Takže jestli nemáte co dělat, rozhodně vám SubTerru doporučuji. Díky kvalitnímu ozvučení a hratelnosti se řadí na špičku logických her. Také tím přispívá hrací doba, která se počítá v řádu hodin, což je na freeware hru obstojná záležitost.

stáhnout hru
fiolax

autor
/ fiolax

Skóre

80 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Crystal Shard | 18.12.19 v 20:23

An updated and improved version is available on Steam: https://store.steampowered.com/app/781840/Sub_Terra_Draconis/

Sun | 10.04.07 v 20:52

Kdo má čas tohle hrát?


galerie

SubTerra SubTerra SubTerra SubTerra SubTerra

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce