recenze

Strike Ball 2

Strike Ball 2

Arkanoid na speciální téma se vidí jen málokdy. Proto je mi velkou ctí vám představit takový, jenž se bude zabývat světem zvířátek, speciálně pak hmyzu, který bude prokládat i jinými obrazci. A tak zde budete demolovat například velkého pavouka, nebo ploštici.
Hříčka je nesmírně jednoduchá, ale obsahuje tolik bonusů, že se v nich naučíte orientovat až posléze. Nejprve zadejte své jméno, aby vás mohli tvůrci oslovovat, a vyberte si ze dvou módů. Běžný a Deluxe. V podstatě v nich nevidím žádný rozdíl, snad jenom v náročnosti. Deluxe je o něco více náročný a obsahuje trochu více bonusů. Jinak je princip naprosto stejný. Jakmile vystřelíte míček, je jen na vás, zda se dostanete do dalšího levelu. Míč vám nesmí z plošiny spadnout. Kolik životů ještě máte, uvidíte v levém horním rohu obrazovky. Myš je na pohyb v této hře nesmírně citlivá, proto opatrně při posouvání, ať neztratíte životy zbytečně. Čekají vás bonusy v podobě rozšíření plošiny, zpomalení míčků, ohnivých koulí, torpéd a raket všeho druhu. Dokonce můžete aktivovat i děla, jež jsou umístěna někde na ploše. Občas nad vámi přeletí letadlo, které shodí bedny. Snažte se do nich trefit, nebudete litovat. Hra je nesmírně barvitá, a tak ohromí všechny věkové kategorie, i když nejvíce nejspíše osloví děti, protože se to tady hemží zvířátky a barvami. Samozřejmě nechybí ani špičkové ozvučení a dobře organizované menu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Stephen | 10.12.11 v 13:23

to je ta najlepsia hra na celom svete aspon pre mna a dobre ze to je bez limitu lebo ked som stahoval s inej stranky tak mi to islo s limitom ale na tejto stranke mi to ide bez limitu to je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a neklamem ze je ta hra pre mna dobra a aj hudba je tam dobra


galerie

Strike Ball 2 Strike Ball 2 Strike Ball 2 Strike Ball 2 Strike Ball 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce