recenze

Stream

Stream

Máte chuť zahrát si pořádnou 2D arkádu, která vás bude stále bavit a budete u ní trpět syndromem poslední hry? Pak vyzkoušejte právě skvěle hratelný Stream a budete chtít stále znovu a znovu zvyšovat své skóre…
Arkád je nejen v českých luzích a hájích požehnaně. Často se však jedná o předělávku nějaké osvědčené hry. Nejčastěji je to starý dobrý instalatér Mario – například Mario in Worlds Unknow nebo Mario. Pokud ale máte dost všech klasických hopsaček tohoto stylu a rádi byste nějakou inovaci, pak je Stream právě pro vás. Vlastně i Stream je předělávkou ne příliš známé hry Aztec Challenge, která běhala již na stařičkých Atari.

Ve Streamu je i náznak příběhu, neboli je zde alespoň uvedeno proč jste se ocitli na skládce a co zde děláte. Jste zavedeni do doby po třetí světové válce, kterou rozpoutaly USA díky falešnému obvinění asijské země z přechovávání biologických zbraní. Situace se však natolik vyhrotila, že se stala Země neobyvatelnou a vy jako robot ji máte obnovit pomocí genetické informace nutné pro opětovný rozvoj života. Problém je však ve vzdálenosti laboratoře, kde je DNA ukryto.

Na začátku každého levelu se objevíte na volném prostranství. Pomalu se k vám však začnou přibližovat různě vysoké bloky železa. A vy, jak jistě tušíte, musíte postupně všechny přeskákat až nakonec. A věřte nebo ne, k ovládání celého robota vám stačí pouhé tři klávesy – A, S, D – kterými určujete pouze výšku a tedy i délku skoku. Postupně se samozřejmě začne úroveň jednotlivých kol zvyšovat, budete například skákat hlavou vzhůru a podobně.

Hra je velice pěkně zpracovaná. Grafická stránka Streamu je propracovaná a detailní. Rozlišení 800x600 pixelů plně dostačuje. Jediné, co by si zasloužilo více grafického umění, je pozadí, které je po celou dobu hry stejné a jednotvárné. Hudba silnějšího rázu se podle mě k podobnému titulu naprosto hodí. Nejsilnější stránkou celé hry je hlavně hratelnost, podobnou jste mohli zažít i v hříčce Hurdler. Pokud tedy máte rádi chytlavé hry a nebojíte se, že na vás Stream zanechá následky způsobené překonáváním vlastního skóre, pak mi nezbývá nic jiného, než tuto hru doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Roman | 31.01.05 v 16:13

Ahoj jsem tu po 1 a nevím jak se ty hry dají zapnout!!!!tak mi prosím poraďte!
dík moc!!

Berka | 28.01.05 v 17:10

Rozliseni se da nastavit v nastaveni. Hra podporuje 640x480, 800x600, 1024x768. Pozn. autora.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce