recenze

Statoil Service Station

Statoil Service Station

Čas prázdnin je tu. Každý úpěnlivě hledá nějakou brigádu, kde by se moc nenadřel. Taková by se dala najít na benzínce, což dokonale vystihuje dnešní arkáda Statoil Service Station. Avšak nenechte se vyvézt z omylu. Co když ta benzínka bude mít větší množství zákazníků?
Když jsem poprvé okusil Service Station, zavzpomínal jsem na hordu „hospodských“ her, které se vždy točily kolem několika stolů, žíznivých zákazníků a pípy s jedním hospodským. Určitě víte, co mám na mysli, a také jste si to vyzkoušeli. Dnes na tom budete trochu podobně, neboť se opět setkáte se spoustou zákazníků, kteří navíc opravdu neradi čekají, a váš šéf je nesmírně přísný člověk, takže za každého třetího nespokojeného zákazníka dostanete padáka.

Jak to vypadá v praxi? Stojíte u benzínky, kde jsou čtyři předdefinované pozice. U nich se vždy objeví auto a pospíchající zákazník, který je líný vystoupit z auta a obsloužit se sám. Tudíž se k němu musíte co nejrychleji přesunout a natankovat mu. V tomto momentě spokojeně odjíždí a vy se můžete začít věnovat dalším zákazníkům. U každého však strávíte jiný čas. Někomu stačí jen cvrnknout trochu benzínu na kratší trasu a jiní budou chtít zase plnou nádrž. Zkrátka když se to nejméně hodí, budete tankovat plnou.

Celkově hra za moc nestojí. Je tak trochu určena jako reklamní a je jen pro krátkodobou zábavu. Výsledné score lze sice posílat na internet, ale mě osobně by ani příliš nezajímalo, jak si stojím v porovnání s ostatními hráči v tak obyčejné hře.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Statoil Service Station Statoil Service Station Statoil Service Station