recenze

Stargirl and the Thief from the Exploded Moon

Stargirl and the Thief from the Exploded Moon

Toho skákání co si teď malá Stargirl užije. Sotva se jí dá ale něco závidět. Byl jí totiž odcizen „ hvězdný skútr“ a jedinou možností jak ho získat zpět, je úspěšné překonání zvládnutí všech nástrah a logických nepříjemností, které jsou přítomny na každém kroku.
Že ji čeká několik bossů? Že bude muset projít skrz celý ostrov a její konec je značně nejistý? To, ani nic dalšího, hrdinku neodradí od jejího cíle.

Hra je jakýmsi příběhem, a tak není hned jasné, jak vše nakonec dopadne. K jednomu ze čtyř konců se dostanete postupně přes množství úrovní, v nichž budete především přeskakovat plošinky, jámy a překonávat nepřátele. Na všemožné bytůstky lze rovněž hodit mnohé objekty, pokud jsou právě dostupné. Varianta útoku na lezoucí houbu je sice pomalejší, ze zničených předmětů však můžete sbírat mince, o jejich užitečnosti se nedá pochybovat. Po větší porci levelů přichází změna prostředí a také souboj s bossem. I on vás za odměnu obdaří třeba novými botičkami, se kterými se dá rychleji běhat a tím pádem i výše skákat. I v hlavě se místy pohne nějaký ten závit při sbírání klíčů k otevření dveří. Nic obtížného však nečekejte.

Hra je velice povedenou skákačkou ve stylu Maria a jemu podobných. Občas si budete muset obtížnější skok zopakovat, ale to nic nemění na tom, že příznivci tohoto žánru mají zase o 2.60 MB radosti více.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

janice11

janice11 | 11.10.16 v 17:07

Na stažení? Tak to ne.

NADĚJE

NADĚJE | 04.01.15 v 12:18

ju takové mohu :)

SLUNÍČKO | 04.05.08 v 21:54

TA HRA NEJDE VÚBEC STAHNOUT OPISUJU KOD JIŽ NĚKOLIKRÁT VELKÝMI PÍSMENY A NIC 12X


galerie

Stargirl and the Thief from the Exploded Moon Stargirl and the Thief from the Exploded Moon Stargirl and the Thief from the Exploded Moon

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce