recenze

Splatter Joe

Splatter Joe

Velmi akční arkáda! To je to první, co vás napadne, když si tuhle skvělou hru stáhnete a spustíte ji. Autoři se viditelně na tvorbě Splattera Joea hodně vyřadili a nic neodbyli. Na konečném výsledku je to také citelně poznat. A v této hře rozhodně platí, že dostojí svému názvu. Rozstřikovat se totiž bude kdeco, ne jen váš Joe. Před ním se totiž budou objevovat tucty roztodivných nepřátel, které budete muset zlikvidovat.
Tahle hra je po čertech dobrá. nemá cenu odkládat uto větu kvůli napětí na později, protože tato skutečnost bude patrná zřejmě z každé mé věty. A věřte, že si to Splatter Joe rozhodně zaslouží.Již z názvu by mohlo být patrné, že autorský tým vsadí hodně na vizuální přitažlivost. Jenže po tom, jaké máme zkušenosti z názvy her, jim nemůžeme hned uvěřit. To vůbec nevadí, protože jakmile hru spustíte, bude vám jasné, že název nelhal. Stačí pouze první dávka ze samopalu do těla zeleného můžíka. Jeho krev se divoce rozstřikuje po okolí a když už skutečně vaše kulky překonají fyzikální zákony, nenávratně se rozprskne na ubohou hromádku kostí a zbytků rudého masa...Jo, Splatter Joe je tvrdá rasovina.

Samozřejmě, že s tím, jak postupujte hrou, objevují se noví, rozmanitější nepřátelé s mnohem účinnějšími zbraněmi. Díky svému akčnímu náboji se Splatter Joe jen tak neohraje, ale naopak vás bude dopředu hnát stále se zvyšující touha "to těm zeleňákům pěkně nandat."Když už jsem tak vychválil grafiku, musím se také zmínit o její sestře ve škatulce technického zpracování, kterou je zvuk. Ani zde není k nalezení nic pro tvrdou kritiku. Hudba je přesně šitá na míru zaměření hry. Jistě si ji tedy umíte představit. Rychlá, akční, nekompromisní. Během své zabijácké poutí na cestě potkáváte i předměty, které jsou důležité pro váš další postup. Nic zvláštního tyto bedniřčky neobsahují, spíš standartní náboje, granáty a lékárničky.Z celé hry mám velmi dobrý pocit a nepochybuji, že ho budete mít i vy, pokud si Splattera Joea zahrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Hynek Žalčík | 07.10.02 v 20:04

Ahoj Agente X - diky za pochvalu grafiky, moc si toho cenim... jinak hra se mi docela libila, ale arkady nemusi kazdy, to chapu.. ;o)

Ondřej Szalonnás | 06.10.02 v 22:57

Příšerná?:-) Mně se dost líbí! Díky za pochvalu!

Agent X | 06.10.02 v 22:16

Web je dobrý.čauky

| 03.10.02 v 18:52

Me to tu funguje, a nahodou tenhle web je supeeeeer!

Vodooooo | 03.10.02 v 16:04

Herfon telefon,šmankote furt a furt to nejde stáhnůt

Maky | 02.10.02 v 17:03

Proč to nejde stáhnout?


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce