recenze

Spewer

Spewer

Malá růžová potvůrka jako pokusné zvířátko, které musí řešit nejednu zapeklitou situaci. Jak si s daným prostředím poradíte sleduje neustále jeden vědec. Nemělo by vás to znervózňovat, neboť i za sebemenší chybičku se platí.
Dostaňte se k cíli a ukažte vědátorovi, že jste chytřejší než on. No nebo aspoň že jste chytřejší než si myslí…

Ovládáte malé nenápadné „cosi“ působící na první pohled dosti bezbranně. Snad je to trémou z obřího oka, které civí na vaši osobu. Ale nějak se do cíle dostat musíte. Od jednoduchých skoků, plavání a až dětsky snadným průchodům k cíli, se vše začne komplikovat. Žádné strachy. Vaše speciální schopnost vám pomůže i v těch nejošemetnějších situacích. Tato příšerka totiž umí zvracet (nevím jak jinak to nazvat), ale nejen to. Tuto zelenou slizovitou hmotu umí také pojídat, a tak, i když to zní zvláštně, se dostanete i přes obří propast na druhou stranu a zase nazpět. Směr toku můžete korigovat všemi směry a namířením na nějaké místo vám bude umožněna větší síla a křivka letu. Kola jsou stále těžší a vy musíte neustále hledat nové cesty, jak se dostat k východu.

Hra je stále plná překvapení a není úplně snadné ji zvládnout. Nejde jen o to, abyste našli způsob jak level splnit. Záleží také na provedení a na šikovnosti skloubit ovládání. Celkově dá tento titul docela zabrat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Spewer Spewer Spewer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce