recenze

Speedy Christmas

Speedy Christmas

Vánoce jsou svátky klidu, míru, pohody a především jsou už dávno fuč. Přiznávám tedy, že tato hra měla spatřit světlo Freegame více než před měsícem, ale třeba někomu přijde roztomilý Santa vhod i napřesrok. Přeji šťastnou chanuku! :-)
Co tedy nabízí tahle napohled roztomilá "vánočně-logická arkáda"? Její náplň je poměrně zábavná, velmi návyková a bohužel i velmi omezená. Jako Santík uprostřed vašeho "pískoviště" sbíráte náhodně generované dárečky, což musíte splnit do určitého, mnohdy šibeničního časového limitu, jehož "nerespektování" rovná se game over. Hra se pochopitelně zrychluje a zrychluje a zrychluje... no je to prostě přesně ten typ hry, který se stupňuje až "doblba" a stejně je tady matematická jistota, že vás program jednou dostane. Což je na druhou stranu možná lepší, než kdyby jste s tím po půlhodině se slovy "už dost!" praštili sami.

Audiovizuální stránka Speedy Christmas je v pořádku, grafika je pěkná, ve 3D a především plná všelijakých stínů a zabarvení. A Santa je prostě... Santa.

Co o tom říct na závěr? Stýská-li se vám po Vánocích už teď v únoru nebo pokud hledáte něco, co vás decentně zabaví a přitom nesežere moc času, je to zřejmě hra pro vás. A jste-li mimořádně vánočně naladěni, vyzkoušejte při té příležitosti třeba i Santa Cruise, Santa ride! nebo klasiku z nejklasičtějších - Moorhuhn Winter Edition.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Speedy Christmas Speedy Christmas