recenze

Spectre

Spectre

Je zimní a mrazivá noc, za které nejedna ztracená duše vzpomíná na své životní osudy. A právě hrdina dnešní hry se podívá zpět do své minulosti a poví nám svůj příběh. Ten se však bude odvíjet podle vašich rozhodnutí. Rozhodně se jedná o zvláštní a ne často viděný počin.
Máte-li rádi zajímavé, až divné hry, pak je dnešní titul určený právě vám. Těžko říct, čím je způsobena ona zvláštní lákavost celého dílka.

Ovládáte Josepha Wheelera, který se otáčí zpět za momenty svého života. Byl to šťastný život? Byly v něm jak hezké, tak špatné vzpomínky, které objevíte cestou. Navštívíte několik etap, kdy budete plnit jednoduché skákací úkoly. Všechno vaše počínání, navštěvování jednotlivých myšlenek a vzpomínek, je doprovázeno příběhem. Hra má výbornou melancholickou a ponurou atmosféru, a tak se hře dá odpustit, alespoň po určitou dobu, její stereotyp. Ono se to totiž brzy začne opakovat, neboť ať je vám 9, nebo 12 let, stále děláte to samé. Na druhou stranu má hra zajímavý koncept a svou atmosférou vás pohltí (hratelností to totiž určitě nebude).

Není to obyčejná skákačka, takže se nemusí líbit každému. Kdo má ale rád experimenty, neměl by váhat. A možná nějaké to tajemství objevíte…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Spectre Spectre Spectre

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce