recenze

Spatieball 2

Spatieball 2

Druhý díl zajímavé jednoprstovky vás přesvědčí o tom, že není radno si zahrávat s kuličkami! V této hře totiž budete ovládat jednu takovou oranžovou neposednout kouli, s níž to nebude vůbec jednoduché, jak se může na první pohled zdát.
Pakliže nemáte rádi složitá ovládání, je tato hra pro vás jako dělaná! Ve hře Spatieball 2 budete potřebovat pouze mezerník a pevné nervy. V roli neposedné kuličky musíte proskákat rozlehlými 25-ti úrovněmi a přitom nezapomenout na spousty poletujících mincí.

Hlavní oranžová kulička totiž jede sama od sebe stále dopředu. A na vás čeká velice těžký úkol. Zmáčknout v pravou chvíli mezerník a nechat kuličku vystřelit do vzduchu tak, aby se vyhnula všem nástrahám. Do faktoru celé hry se ovšem přičítá i to, jak silně klávesu zmáčknete. Krátké stisknutí vystřelí kuličku opravdu malinko - naopak dlouhé podržení klávesy vás nechá vyletět hodně vysoko.

Během hry si užijete příjemnou grafiku zastoupenou především v tom, že se po chvíli hraní přidá velmi razantní změna prostředí. Budete plynule přecházet ze souše do vody a naopak. A věřte, že to už pořádně zamotá hlavu :). Především bych tuto hru nedoporučil lidem se sklonem k zuřivosti, jelikož spousta úrovní je opravdu náročná. Když k tomu pak připočtete bonusové levely, jež se vám odemknou po dohrání hry, které vám nabídnou další 3 extrémní úrovně - není se čemu divit, když budete házet klávesnicí o zem.

Kdo má rád krátké zábavné "jednoprstovky", mohu mu tuto hru jedině doporučit. Ať už si ji zahrajete kvůli grafice nebo zajímavému zpracování, především si v této hře vyzkoušíte vytrvalost a přesnost načasování.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Spatieball 2 Spatieball 2 Spatieball 2 Spatieball 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce